Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: a mother’s love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - a mother’s love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a mother’s love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a mother’s love .

Origineel

(toshifumi hinata/bill wray/diana ross) In a world of make believe You can change all that you see But in the world of reality You've taught me all that I need Time like a river flows Twisting and turning all the way Life is an endless road You've been with me day by day The only way I can thank you Is to be the best that I can be If we hold on together Just you and me A mother's love is forever A mother's love is for free It doesn't matter if you're good or bad She's there for whatever you need In the world of fantasy Hold on to your dreams Open up your heart and see All the love you need is me Time like a river flows Twisting and turning all the way Life is an endless road You've been with me day by day You are you and I am me You've made me all that I am Heart to heart and hand to hand Always there to understand A mother's love is forever A mother's love is for free It doesn't matter if you're good or bad She's there for whatever you need Doesn't matter if you're good or bad There's nothing like a mother's love

 

Vertaling

(toshifumi hinata/bill wray/diana ross) In een wereld van doen alsof kun je alles veranderen wat je ziet Maar in de wereld van de realiteit heb je me alles geleerd wat ik nodig heb Tijd stroomt als een rivier Kronkelend en draaiend de hele weg Het leven is een eindeloze weg Je bent bij me geweest, dag na dag. De enige manier waarop ik je kan bedanken is het beste te zijn dat ik kan zijn Als we samen volhouden Alleen jij en ik De liefde van een moeder is voor altijd De liefde van een moeder is gratis Het maakt niet uit of je goed of slecht bent Ze is er voor alles wat je nodig hebt In de wereld van fantasie Hou je vast aan je dromen Open je hart en zie Alle liefde die je nodig hebt ben ik Tijd stroomt als een rivier Kronkelend en draaiend de hele weg Het leven is een eindeloze weg Je bent bij me, dag na dag Jij bent jij en ik ben ik Jij hebt me gemaakt tot wat ik ben Van hart tot hart en van hand tot hand Altijd daar om te begrijpen De liefde van een moeder is voor altijd De liefde van een moeder is gratis Het maakt niet uit of je goed of slecht bent Ze is er voor alles wat je nodig hebt Het maakt niet uit of je goed of slecht bent Er gaat niets boven de liefde van een moeder