Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: a simple thing like cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - a simple thing like cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a simple thing like cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a simple thing like cry .

Origineel

If it didn't hurt so bad If it didn't hurt so bad Maybe I could cry If I thought it was all a joke And you were putting me on If I could just make a wish And this moment would be all gone If I could see a trace of hope Somewhere in your eyes Maybe then I could do A simple thing like cry If it didn't hurt so bad If it didn't hurt so bad Maybe I could cry Don't you know I plan to spend Every moment of my life with you Now you're trying to tell me That my dreams just won'te true Thanks for giving me a million reasons why But it hurts too bad to do A simple thing like cry If I thought it was all a joke And you were putting me on If I could just make a wish And this moment would be all gone If I could see a trace of hope Somewhere in your eyes Maybe then I could do A simple thing like cry If it didn't hurt so bad If it didn't hurt me so bad Maybe I could If it didn't hurt so bad Maybe I could cry I could cry, cry If it didn't hurt me If I didn't love you Hurt me

 

Vertaling

Als het niet zo erg deed Als het niet zo erg deed Misschien kan ik huilen Als ik dacht dat het allemaal een grap was En je zette me op Als ik maar een wens kon doen En dit moment zou allemaal voorbij zijn Als ik een spoor van hoop kon zien Ergens in je ogen Misschien kon ik het dan doen Zoiets als huilen Als het niet zo erg deed Als het niet zo erg deed Misschien kan ik huilen Weet je niet dat ik van plan ben uit te geven Elk moment van mijn leven met jou Nu probeer je het me te vertellen Dat mijn dromen gewoon niet waar zijn Bedankt voor het geven van een miljoen redenen waarom Maar het doet te erg om te doen Zoiets als huilen Als ik dacht dat het allemaal een grap was En je zette me op Als ik maar een wens kon doen En dit moment zou allemaal voorbij zijn Als ik een spoor van hoop kon zien Ergens in je ogen Misschien kon ik het dan doen Zoiets als huilen Als het niet zo erg deed Als het me niet zo erg deed Misschien wel Als het niet zo erg deed Misschien kan ik huilen Ik zou kunnen huilen, huilen Als het me geen pijn deed Als ik niet van je hield Doe me pijn