Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: baby it s me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - baby it s me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby it s me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby it s me .

Origineel

You got the shakin, I got the shimmy You got the takin, I got the gimme And I don't want to go but baby you send me You want it all and I want to give it You are the dream and I want to live it And I don't want to go but baby you send me Baby it's me, I'm the same as you A dreamer who dreams that's a dreame true And all my life all I've wanted to meet someone just like you Someone just like you who wants to love me, too Someone just like you we've got the spark, we've got the desire The longer we burn the higher the fire And baby take my heart, I want you to have it Our love's a storm, it goes on forever The more that it rains the better the weather And baby take my heart, I want you to have it Baby it's me, I'm the same as you A dreamer who dreams that's a dreame true And all my life all I've wanted to meet someone just like you Someone just like you who wants to love me, too Someone just like you You got the shakin, I got the shimmy You got the takin, I got the gimme And I don't want to go but baby you send me You want it all and I want to live it You got a dream and I want to live it And I don't want to go but baby you send me Baby it's me, I'm the same as you A dreamer who dreams that's a dreame true And all my life all I've wanted to meet someone just like you Someone just like you who wants to love me, too Someone just like you Oh yeah Yeah

 

Vertaling

Jij hebt de shakin, ik heb de shimmy Jij hebt de takin, ik heb de gimme En ik wil niet gaan, maar schat, je stuurt me Jij wilt het allemaal en ik wil het geven Jij bent de droom en ik wil hem waarmaken En ik wil niet gaan, maar schat, je stuurt me Schatje, ik ben het, ik ben hetzelfde als jij Een dromer die droomt, dat is een droom die waar is En al mijn hele leven wilde ik iemand zoals jij ontmoeten Iemand zoals jij die ook van mij wil houden Iemand zoals jij we hebben de vonk, we hebben het verlangen Hoe langer we branden, hoe hoger het vuur En schat, neem mijn hart, ik wil dat je het krijgt Onze liefde is een storm, het gaat voor altijd door Hoe meer het regent, hoe beter het weer En schat, neem mijn hart, ik wil dat je het krijgt Schatje, ik ben het, ik ben hetzelfde als jij Een dromer die droomt, dat is een droom die waar is En al mijn hele leven wilde ik iemand zoals jij ontmoeten Iemand zoals jij die ook van mij wil houden Iemand zoals jij Jij hebt de shakin, ik heb de shimmy Jij hebt de takin, ik heb de gimme En ik wil niet gaan, maar schat, je stuurt me Jij wilt het allemaal en ik wil het beleven Je hebt een droom en ik wil die waarmaken En ik wil niet gaan, maar schat, je stuurt me Schatje, ik ben het, ik ben hetzelfde als jij Een dromer die droomt, dat is een droom die waar is En al mijn hele leven wilde ik iemand zoals jij ontmoeten Iemand zoals jij die ook van mij wil houden Iemand zoals jij O ja Ja