Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: baby love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - baby love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby love .

Origineel

Baby love, my baby love, I need you oh how I need you But all you do is treat me bad Break my heart and leave me sad Tell me what did I do wrong to make you stay away so long 'Cause baby love, my baby love, been missing ya, miss kissing ya Instead of breaking up Let's start some kissing and making up Don't throw our love away In my arms why don't you stay? Need ya, need ya, baby love, my baby love Baby love, my baby love, why must we separate my love? All of my whole life through I never love no one but you Why you do me like you do, I guess it's me Ooh, need to hold you once again my love, feel your warm embrace my love Don't throw our love away, please don't do me this way Not happy like I used to be, loneliness has got the best of me my love My baby love, I need ya oh how I need ya Why you do me like you do After I've been true to you So deep in love with you Baby, baby ooh 'Til it hurt me, 'til it hurt me Ooh baby love Don't throw our love away Don't throw our love away

 

Vertaling

Baby liefde, mijn baby liefde, ik heb je nodig oh hoe ik je nodig heb Maar je doet me alleen slecht Breek mijn hart en laat me verdrietig achter Vertel me wat ik verkeerd heb gedaan om je zo lang weg te laten blijven 'Cause baby love, my baby love, heb je gemist, miss kus je In plaats van uit elkaar te gaan Laten we beginnen met zoenen en verzinnen Gooi onze liefde niet weg Waarom blijf je niet in mijn armen? Need ya, need ya, baby love, my baby love Baby liefde, mijn baby liefde, waarom moeten we mijn liefde scheiden? Mijn hele leven door Ik hou van niemand behalve van jou Waarom je me doet zoals je doet, ik denk dat ik het ben Ooh, ik moet je nog een keer vasthouden mijn liefde, voel je warme mijn liefde omhelzen Gooi onze liefde niet weg, doe me alsjeblieft niet op deze manier Niet gelukkig zoals ik vroeger was, eenzaamheid heeft het beste van mij, mijn liefde Mijn liefste, ik heb je nodig oh hoe ik je nodig heb Waarom je me doet zoals je doet Nadat ik je trouw ben geweest Zo verliefd op je Baby, baby ooh 'Tot het me pijn deed', tot het me pijn deed Ooh schatje Gooi onze liefde niet weg Gooi onze liefde niet weg