Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: behind closed doors (japanese quadraphonic edition)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - behind closed doors (japanese quadraphonic edition) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van behind closed doors (japanese quadraphonic edition)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals behind closed doors (japanese quadraphonic edition) .

Origineel

My baby makes me proud Lord, don't he make me proud He never makes a scene By hangin' all over me in a crowd 'Cause people like to talk Lord, don't they like to talk But when they turn out the lights I know he'll be leavin' with me And when we get behind closed doors Then I let my hair hang down He makes me glad that I'm a woman Oh, no one knows what goes on behind closed doors My baby makes me smile Lord, don't he make me smile He's never far away Or too tired to say I want you And I'm always a lady Just like a lady should be But when they turn out the lights He's still my baby to me And when we get behind closed doors Then I let my hair hang down Oh, he makes me glad I'm a woman Oh, no one knows what goes on behind closed doors Oh, behind closed doors I let my hair hang down I'm glad that I'm a woman No one knows what goes on behind closed doors Behind closed doors I let my hair hang down He makes me glad I'm a woman No one knows what goes on behind closed doors And when we get behind closed doors Then I let my hair hang down

 

Vertaling

Mijn baby maakt me trots Heer, maakt hij me niet trots Hij maakt nooit een scène Door over me heen te hangen in een menigte Omdat mensen graag praten Heer, vinden ze het niet leuk om te praten Maar als ze het licht uitdoen weet ik dat hij met mij weggaat En als we achter gesloten deuren zijn Dan laat ik mijn haar naar beneden hangen Hij maakt me blij dat ik een vrouw ben Oh, niemand weet wat er achter gesloten deuren gebeurt My baby makes me smile Heer, laat hij me niet glimlachen Hij is nooit ver weg Of te moe om te zeggen ik wil je En ik ben altijd een dame Just like a lady should be Maar als ze het licht uitdoen Hij is nog steeds mijn baby voor mij En als we achter gesloten deuren komen Dan laat ik mijn haar naar beneden hangen Oh, hij maakt me blij dat ik een vrouw ben Oh, niemand weet wat er achter gesloten deuren gebeurt Oh, achter gesloten deuren Ik laat mijn haar naar beneden hangen Ik ben blij dat ik een vrouw ben Niemand weet wat er achter gesloten deuren gebeurt Achter gesloten deuren Ik laat mijn haar naar beneden hangen Hij maakt me blij dat ik een vrouw ben Niemand weet wat er achter gesloten deuren gebeurt And when we get behind closed doors Dan laat ik mijn haar naar beneden hangen