Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: can t it wait until tomorrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - can t it wait until tomorrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t it wait until tomorrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t it wait until tomorrow .

Origineel

I know you're standing there Trying to say the words You took so long to prepare But I laugh, pretending I don't see 'Cause I don't want to hear What you got to say to me Can't it wait until tomorrow Before you bring me the showers? Can't it wait until tomorrow? Give me twenty-four more hours I've seen iting for quite sometime now Don't you know I've tried to stop it In every way I know how? And I know it's hard for you As it is for me So listen to my heart Begging desperately Can't it wait until tomorrow Before you bring me the showers? Oh, wait until tomorrow Give me twenty-four more hours Baby, please give me twenty-four more hours Can't it wait until tomorrow Before you bring me the showers? Can't it wait until tomorrow? Give me twenty-four more hours Can't it wait until tomorrow Before you bring me the showers? Oh, wait until tomorrow Give me twenty-four more hours

 

Vertaling

Ik weet dat je daar staat Ik probeer de woorden te zeggen Het duurde zo lang om je voor te bereiden Maar ik lach, alsof ik het niet zie Omdat ik het niet wil horen Wat je me te zeggen hebt Kan het niet wachten tot morgen Voordat je me de douches brengt? Kan het niet wachten tot morgen? Geef me nog vierentwintig uur Ik heb het al geruime tijd gezien Weet je niet dat ik heb geprobeerd het te stoppen In elk opzicht weet ik hoe? En ik weet dat het moeilijk voor je is Zoals het voor mij is Luister dus naar mijn hart Wanhopig smekend Kan het niet wachten tot morgen Voordat je me de douches brengt? Oh, wacht tot morgen Geef me nog vierentwintig uur Schatje, geef me alsjeblieft vierentwintig uur Kan het niet wachten tot morgen Voordat je me de douches brengt? Kan het niet wachten tot morgen? Geef me nog vierentwintig uur Kan het niet wachten tot morgen Voordat je me de douches brengt? Oh, wacht tot morgen Geef me nog vierentwintig uur