Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: crazy little thing called love brian may version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - crazy little thing called love brian may version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy little thing called love brian may version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy little thing called love brian may version .

Origineel

This thing called love, I just can't handle it This thing called love, I must get 'round to it I ain't ready Crazy little thing called love This thing called love It cries in a cradle all night It swings it jives It shakes all over like a jelly fish I kinda like it There goes my baby He knows how to rock and roll He drives me crazy He gives me hot and cold fever Then he leaves me in a cool, cool sweat I gotta be cool, relax Get hip, get on my tracks Take a back seat, hitch-hike And take a long ride on my motor bike Until I'm ready I gotta be cool, relax Get hip, get on my tracks Take a back seat, hitch-hike And take a long ride on my motor bike Until I'm ready Crazy little thing called love There goes my baby He knows how to rock and roll He drives me crazy He gives me hot and cold fever Then he leaves me in a cool, cool sweat This thing called love, I just can't handle it This thing called love, I must get 'round to it I ain't ready Crazy little thing called love

 

Vertaling

Dit ding heet liefde, Ik kan het gewoon niet aan Dit ding heet liefde, Ik moet er omheen komen Ik ben er niet klaar voor Een gek klein ding genaamd liefde Dit ding heet liefde Het huilt de hele nacht in een wieg Het zwaait het jives Het schudt overal als een kwal Ik vind het wel leuk Daar gaat mijn baby Hij weet hoe hij moet rocken en rollen Hij maakt me gek Hij geeft me warme en koude koorts Dan laat hij me in een koel, koel zweet Ik moet cool zijn, ontspannen Heup, kom op mijn sporen Ga achterin zitten, liften En maak een lange rit op mijn motor Tot ik er klaar voor ben Ik moet cool zijn, ontspannen Heup, kom op mijn sporen Ga achterin zitten, liften En maak een lange rit op mijn motor Tot ik er klaar voor ben Een gek klein ding genaamd liefde Daar gaat mijn baby Hij weet hoe hij moet rocken en rollen Hij maakt me gek Hij geeft me warme en koude koorts Dan laat hij me in een koel, koel zweet Dit ding heet liefde, Ik kan het gewoon niet aan Dit ding heet liefde, Ik moet er omheen komen Ik ben er niet klaar voor Een gek klein ding genaamd liefde