Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: family

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - family ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van family? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals family .

Origineel

Is it a beautiful day? You're beautiful I mentioned earlier that the world is watching each of you You make me so proud I'm the happiest woman in the world right now I have a dreame true I want you to listen to me now This is being televised again worldwide today Just calm yourselves,e on, alright, can you feel me? Yes, this may be the most important moment in my life There are words in this song that to me are very special, listen It's more than you It's more than me No matter what we are We are a family This dream is for us This one can be real They can't stop us now Because of how we feel It's more than you It's more than me Whatever dreams we have They're for the family We're not alone any more then There are others there And this dream's big enough For all of us to share So don't think you're going We're not going anywhere We're staying, taking our share If you get afraid again, I'll be there We are a family like a giant tree Branching out towards the sky We are a family and so much more Than just you and I We are a family like a giant tree Growing strong, growing wiser We are, we are a family I love you

 

Vertaling

Is het een mooie dag? Jij bent mooi Ik zei eerder dat de wereld naar jullie kijkt Je maakt me zo trots dat ik nu de gelukkigste vrouw ter wereld ben Ik heb een droom waar Ik wil dat je nu naar me luistert Dit wordt vandaag opnieuw wereldwijd op de televisie uitgezonden Kalmeer jezelf, e oke, kun je me voelen? Ja, dit is misschien wel het belangrijkste moment in mijn leven Er zijn woorden in dit lied die voor mij heel bijzonder zijn, luister Het is meer dan jij Het is meer dan ik Wat we ook zijn Wij zijn een familie Deze droom is voor ons Deze kan echt zijn Ze kunnen ons nu niet stoppen Vanwege hoe we ons voelen Het is meer dan jij Het is meer dan ik Welke dromen we ook hebben Ze zijn voor het gezin We zijn dan niet meer alleen Er zijn er nog meer En deze droom is groot genoeg Voor ons allemaal om te delen Dus denk niet dat je gaat We gaan nergens heen We blijven en nemen ons deel Als je weer bang wordt, ben ik er We zijn een familie als een gigantische boom Vertakken naar de hemel We zijn een familie en nog veel meer Dan alleen jij en ik We zijn een familie als een gigantische boom Sterk groeien, wijzer worden We zijn, we zijn een familie ik hou van jou