Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: i ain't been licked

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - i ain't been licked ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ain't been licked? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ain't been licked .

Origineel

Roll down the gangway So they'll see that it's me I know they'll wonder about my recovery Yes, I lost a love that promised happiness What my heart wouldn't accept Put me to the test They keep a holding me down But I rise, yes, it can be done They keep a holding me down But I rise, they can't make me run Keep a holding me down But I rise, got my second wind Keep a holding me down But I rise, tell 'em I'm back again Just say, I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked Tell 'em for me, I ain't been licked Like outta nowhere My whole world fell apart Till this day no one knows What I felt in my heart All those precious things Inside me tried to still Hands I thought would help Pushed me over the hill Keep a holding me down But I rise, yes, it can be done Keep a holding me down But I rise, they can't make me run Keep a holding me down But I rise, got my second wind Keep a holding me down But I rise, tell 'em I'm back again Just say, I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked Tell 'em for me, I ain't been licked Keep a holding me down But I rise just to start again Rise, show 'em that I can Rise, found a brand new dream Rise just to prove one thing Just say, I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked Tell 'em for me, I ain't been licked I want the world to see I ain't been licked Although my love is gone I ain't been licked Somehow I carry one I ain't been licked I'll find the strength somehow I ain't been licked I think I'm ready now I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked

 

Vertaling

Roll down the gangway Zodat ze zien dat ik het ben Ik weet dat ze zich zullen afvragen hoe het met me gaat Ja, ik verloor een liefde die geluk beloofde Wat mijn hart niet wilde accepteren Het stelt me op de proef Ze blijven me naar beneden houden Maar ik sta op, ja, het kan gedaan worden Ze houden me naar beneden Maar ik sta op, ze kunnen me niet laten rennen Ze houden me vast Maar ik sta op, ik heb mijn tweede wind Ze houden me tegen Maar ik sta op, vertel ze dat ik weer terug ben Zeg gewoon, ik ben nog niet gelikt Ik ben niet gelikt Ik ben nog niet gelikt Zeg hen voor mij, dat ik niet gelikt ben Like outta nowhere viel mijn hele wereld in duigen Tot op de dag van vandaag weet niemand Wat ik in mijn hart voelde Al die kostbare dingen Binnen in mij probeerde te verstillen Handen waarvan ik dacht dat ze zouden helpen Duwden me over de heuvel Hielden me naar beneden Maar ik sta op, ja, het kan gedaan worden Hou me naar beneden Maar ik sta op, ze kunnen me niet laten rennen Hou me vast. Maar ik sta op, ik heb mijn tweede wind Hou me vast Maar ik sta op, vertel ze dat ik weer terug ben Zeg gewoon, ik ben nog niet gelikt Ik ben nog niet gelikt Ik ben nog niet gelikt Zeg hen voor mij, dat ik niet gelikt ben Keep a holding me down Maar ik sta op om opnieuw te beginnen Sta op, laat ze zien dat ik het kan. Opstaan, een nieuwe droom vinden. Stijg op om één ding te bewijzen. Zeg gewoon, ik ben nog niet gelikt Ik ben nog niet gelikt Ik ben nog niet gelikt Zeg hen voor mij, dat ik niet gelikt ben Ik wil dat de wereld ziet I ain't been licked Hoewel mijn liefde weg is I ain't been licked Somehow I carry one I ain't been licked Ik zal de kracht vinden op een of andere manier I ain't been licked Ik denk dat ik er nu klaar voor ben I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked I ain't been licked