Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: it’s a wonderful life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - it’s a wonderful life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s a wonderful life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s a wonderful life .

Origineel

I was lost in darkness all alone On the streets no place that I I could call my own Time's so hard Rain everywhere down below Until the day I heard your voice Telling me which way to go Come on out into the life Hold on love it's alright It's a wonderful life Now that you made me see My life's complete It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me I can't believe I'm in ecstacy I was blind but love made me see It's everything I was searchin' for Was right in front of me Loving you made me very strong You gave me the strength I needed So I could carry on Come on out into the light Hold on love it's alright It's a wonderful life You made me see My life's complete It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me I can't believe I'm in ecstacy I feel light as a feather Every day's beautiful weather In your arms I remain Forever and ever It's a wonderful life That you made me see My life's complete It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me I can't believe I'm in ecstacy It's a wonderful life You made me see My life's complete It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me I can't believe I'm in ecstacy

 

Vertaling

Ik was verdwaald in de duisternis helemaal alleen Op de straten geen plaats die ik Ik mijn eigen kon noemen Time's so hard Overal regen beneden Tot de dag dat ik je stem hoorde die me zei welke kant ik op moest Come on out into the life Hou vol liefde het is goed Het is een prachtig leven Now that you made me see Mijn leven is compleet Het is in harmonie Het is een prachtig leven Now that you're here with me Ik kan niet geloven dat ik in extase ben Ik was blind maar de liefde heeft het me laten zien Het is alles waar ik naar op zoek was Was recht voor me Houden van jou maakte me heel sterk Je gaf me de kracht die ik nodig had Zodat ik door kon gaan Kom naar buiten in het licht Hou vol liefde, het is goed It's a wonderful life Je liet me zien Mijn leven is compleet It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me Ik kan niet geloven dat ik in extase ben Ik voel me zo licht als een veertje Elke dag is mooi weer In jouw armen blijf ik Voor altijd en eeuwig It's a wonderful life Dat jij me hebt laten zien Mijn leven is compleet It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me Ik kan niet geloven dat ik in extase ben It's a wonderful life You made me see My life's complete It's in harmony It's a wonderful life Now that you're here with me Ik kan niet geloven dat ik in extase ben