Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: love me (japanese quadraphonic edition)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - love me (japanese quadraphonic edition) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me (japanese quadraphonic edition)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me (japanese quadraphonic edition) .

Origineel

Love me the way that you love me The way that you do when you're dreaming of me Love me the way that you love me Give me the pleasure that makes me love you too Hey, the touch of your hands Awakens feelings deep inside me You know The warmth of your breath Is like a soft wind sent to guide me All those sweet sensations Let me feel them now Love me the way that you love me The way that you do when you're dreaming of me Love me the way that you love me Give me the pleasure that makes me love you too Oh, we're starting together I feel your love is flowing through me You know Whatever you're doing I love the way You do it to me All those sweet sensations Let me feel them now Ooh Love me the way that you love me The way that you do when you're dreaming of me Love me the way that you love me Give me the pleasure that makes me love you too Ooh I see the love on your face is glowing I feel your lovin' inside me growin' I know exactly just where you're goin' Let me come with you Love me the way that you love me The way that you do when you're dreaming of me Love me the way that you love me Give me the pleasure that makes me love you too Love me the way that you love me The way that you do when you're dreaming of me Love me the way that you love me Give me the pleasure that makes me love you too

 

Vertaling

Hou van me zoals je van me houdt De manier waarop je doet als je van me droomt Hou van me zoals je van me houdt Geef me het plezier waardoor ik ook van jou hou Hé, de aanraking van je handen Wekt gevoelens diep in me op Je weet De warmte van je adem is als een zachte wind die me leidt Al die zoete sensaties Laat me ze nu voelen Hou van me zoals je van me houdt De manier waarop je doet als je van me droomt Hou van me zoals je van me houdt Geef me het plezier waardoor ik ook van jou hou Oh, we beginnen samen Ik voel je liefde door me heen stromen Je weet Wat je ook aan het doen bent Ik hou van de manier waarop You do it to me Al die zoete sensaties Laat me ze nu voelen Ooh Hou van me zoals je van me houdt De manier waarop je doet als je van me droomt Hou van me zoals je van me houdt Geef me het plezier waardoor ik ook van jou hou Ooh Ik zie de liefde op je gezicht gloeien Ik voel je liefde in me groeien Ik weet precies waar je heen gaat Laat me met je meegaan Hou van me zoals je van me houdt Zoals je doet als je van me droomt Hou van me zoals je van me houdt Geef me het plezier waardoor ik ook van jou hou Hou van me zoals je van me houdt Zoals je doet als je van me droomt Love me the way that you love me Geef me het plezier waardoor ik ook van jou hou