Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: love story

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - love story ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love story? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love story .

Origineel

I like your brother I like your mother And I like you ! I like you too We'll get a preacher A preacher already ? I'll buy the ring And we can hire a band With a violin and an accordeon And a tenor who can sing You and me, you and me, baby You and me... We'll have a kid Oh... we may have to rent one He's got to be straight 'Cause we don't want a bent one We sure want no bent one He will drink his baby booze From a big breast cup Someday he'll may be president If things loosen up You and me, you and me, baby You and me... When our kids are grown With kids of their own They'll send us away To a little home in Florida Where we can play checkers Playin' checkers can be fun You and me, you and me, baby You and me...

 

Vertaling

Ik vind je broer leuk Ik vind je moeder leuk En ik vind jou leuk ! ik vind jou ook leuk We krijgen een prediker Al een prediker? Ik koop de ring En we kunnen een band inhuren Met viool en accordeon En een tenor die kan zingen Jij en ik, jij en ik, schat Jij en ik... We krijgen een kind Oh ... misschien moeten we er een huren Hij moet hetero zijn Omdat we geen gebogen willen We willen zeker geen gebogen Hij zal zijn babydrank drinken Van een grote borstkom Op een dag wordt hij misschien president Als de zaken loskomen Jij en ik, jij en ik, schat Jij en ik... Als onze kinderen volwassen zijn Met hun eigen kinderen Ze sturen ons weg Naar een klein huis in Florida Waar we dammen kunnen spelen Dammen spelen kan leuk zijn Jij en ik, jij en ik, schat Jij en ik...