Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: missing you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - missing you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van missing you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals missing you .

Origineel

Since you've been away I've been down and lonely Since you've been away I've been thinking of you Trying to understand The reason you left me What were you going through? I'm missing you Tell me why the road turns Ooh ooh I'm missing you Tell me why the road turns As i look around I see things that remind me Just to see you smile Made my heart fill with joy I'll still recall All those dreams we shared together Where did you run to, boy? I'm missing you Tell me why the road turns Ooh ooh I'm missing you Tell me why the road turns Sometimes i've wondered I didn't understand Just where you were trying to go Only you knew the plan And i tried to be there But you wouldn't let me in But now you've gone away boy I feel so broken hearted I knew the day we started That we were meant to be If only you'd let me! I've cried so many tears Gotta face now all my fears We let time slip away I need you boy Here today! There was so much you gave me To my heart To my soul There was so much of your dreams That were never told You had so much hope For a brighter day Why were you my flower Plucked away I'm missing you Tell me why the road turns Ooh ooh I'm missing you Tell me why the road turns

 

Vertaling

Sinds je weg bent Ik ben down en eenzaam geweest Sinds je weg bent Ik heb aan je gedacht Probeer te begrijpen De reden waarom je me verliet Wat ging je door? ik mis je Vertel me waarom de weg draait Ooh ooh ik mis je Vertel me waarom de weg draait Terwijl ik rondkijk Ik zie dingen die me eraan herinneren Gewoon om je te zien glimlachen Maakte mijn hart vol vreugde Ik herinner het me nog Al die dromen die we samen deelden Waar ben je naartoe gerend, jongen? ik mis je Vertel me waarom de weg draait Ooh ooh ik mis je Vertel me waarom de weg draait Soms heb ik me afgevraagd Ik heb het niet begrepen Precies waar je probeerde te gaan Alleen jij kende het plan En ik probeerde daar te zijn Maar je zou me niet binnenlaten Maar nu ben je weggegaan jongen Ik voel me zo gebroken van hart Ik wist de dag dat we begonnen Dat we bedoeld waren Als je het me maar zou toestaan! Ik heb zoveel tranen gehuild Ik moet nu al mijn angsten onder ogen zien We laten de tijd wegglippen Ik heb je nodig jongen Hier vandaag! Je hebt me zoveel gegeven Naar mijn hart Tot mijn ziel Er waren zoveel van je dromen Dat is nooit verteld Je had zoveel hoop Voor een helderdere dag Waarom was je mijn bloem Weggeplukt ik mis je Vertel me waarom de weg draait Ooh ooh ik mis je Vertel me waarom de weg draait