Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money .

Origineel

The best things in life are free But you can give them to the birds and bees I need money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want Your love gives me a thrill But your love can't pay my bill I need money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want Money Lots of money Whole lot of money Lots of money That's what I want, yeah That's what I want Money don't get everything it's true What it don't get, I can't use I need money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want That's what I want, yeah That's what I want Money, money Is what I want A whole lot of lean green That's what I want Give me money, money Is what I want That's what I want, well Now give me money Ow, money Wow, yeah, you need money Now, give me money That's what I want, yeah That's what I want, yeah

 

Vertaling

De beste dingen in het leven zijn gratis Maar je kunt ze aan de vogels en bijen geven ik heb geld nodig Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Je liefde geeft me een kick Maar je liefde kan mijn rekening niet betalen ik heb geld nodig Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Geld Veel geld Heel veel geld Veel geld Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Geld krijgt niet alles wat het is Wat het niet krijgt, kan ik niet gebruiken ik heb geld nodig Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Geld geld Is wat ik wil Heel veel mager groen Dat is wat ik wil Geef me geld, geld Is wat ik wil Dat is wat ik wil, nou Geef me nu geld Ow, geld Wow, ja, je hebt geld nodig Geef me nu geld Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil, ja