Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: my man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - my man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my man .

Origineel

It's cost me a lot But there's one thing that I've got It's my man Cold and wet, tired you bet But all that I soon forget With my man He's not much for looks And no hero out of books Is my man Two or three girls has he That he likes as well as me But I love him! I don't know why I should He isn't good, he isn't true He beats me too What can I do? Oh, my man I love him so He'll never know All my life is just despair But I don't care When he takes me in his arms The world is bright, all right What's the difference if I say I'll go away, When I know I'lle back on my knees some day? For whatever my man is I am his forever more Oh, my man I love him Sometimes I say If I could just get away With my man He'd go straight sure as fate For it never is too late For a man I just like to dream Of a cottage by a stream With my man Where a few flowers grew And perhaps a kid or two Like my man And then my eyes get wet I most forget till he gets hot And tells me not to talk such rot Oh, my man I love him so He'll never know All my life is just despair But I don't care When he takes me in his arms The world is bright, all right What's the difference if I say I'll go away, When I know I'lle back on my knees some day? For what ever my man is I am his forever more

 

Vertaling

Het heeft me veel gekost Maar er is één ding dat ik heb Het is mijn man Koud en nat, je wedt moe Maar dat vergeet ik al snel Met mijn man Hij houdt niet zo van uiterlijk En geen held uit boeken Is mijn man Hij heeft twee of drie meisjes Dat hij net zo leuk vindt als ik Maar ik hou van hem! Ik weet niet waarom ik dat zou moeten doen Hij is niet goed, hij is niet waar Hij slaat mij ook Wat kan ik doen? Oh, mijn man, ik hou zo van hem Hij zal het nooit weten Mijn hele leven is wanhoop Maar het kan me niet schelen Als hij me in zijn armen neemt De wereld is helder, oké Wat is het verschil als ik zeg Ik ga weg, als ik het weet Zal ik ooit op mijn knieën gaan zitten? Voor wat mijn man ook is Ik ben voor altijd meer van hem Oh, mijn man, ik hou van hem Soms zeg ik Als ik gewoon weg kon komen Met mijn man Hij zou zo zeker zijn als het lot Want het is nooit te laat Voor een man Ik hou gewoon van dromen Van een huisje bij een beek Met mijn man Waar een paar bloemen groeiden En misschien een kind of twee Net als mijn man En dan worden mijn ogen nat Ik vergeet het meest totdat hij heet wordt En zegt me dat ik niet zo rot moet praten Oh, mijn man, ik hou zo van hem Hij zal het nooit weten Mijn hele leven is wanhoop Maar het kan me niet schelen Als hij me in zijn armen neemt De wereld is helder, oké Wat is het verschil als ik zeg Ik ga weg, als ik het weet Zal ik ooit op mijn knieën gaan zitten? Voor wat mijn man ook is Ik ben voor altijd meer van hem