Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: never say i don t love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - never say i don t love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never say i don t love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never say i don t love you .

Origineel

You know that I I'm the restless kind Seems like I'm always chasing time But when I go, I know you'll miss me so Even though I just can't help myself Maybe you need someone else To spend more time to ease your mind But never say I don't love you, I do Never say I don't love you 'Cause I do Though I've got to be free Never worry about me 'Cause I love you You see, I've got the journey And it's got me burning To do the things I've never tried But what you give to me Is more than you'll ever see 'Cause when I leave your side Your love goes with me Never measure love by time Let the doubt ones leave your mind Everything is fine And never say I don't love you, I do Never say I don't love you 'Cause I do Though I've got to be free Never worry about me 'Cause I love you, I do Never say I don't love, I do Never say I don't love you 'Cause I do Though I've got to be free Never worry about me 'Cause I love you, I do Never say I don't love you I love you Never say I don't love you 'Cause I do

 

Vertaling

Je weet dat ik Ik ben de rusteloze soort Het lijkt erop dat ik altijd tijd jaag Maar als ik ga, weet ik dat je me zo zult missen Ook al kan ik mezelf gewoon niet helpen Misschien heb je iemand anders nodig Om meer tijd door te brengen om je geest te kalmeren Maar zeg nooit dat ik niet van je hou, dat doe ik Zeg nooit dat ik niet van je hou Omdat ik dat doe Hoewel ik vrij moet zijn Maak je nooit zorgen over mij 'Omdat ik van je hou Zie je, ik heb de reis En het laat me branden Om de dingen te doen die ik nog nooit heb geprobeerd Maar wat je me geeft Is meer dan je ooit zult zien Omdat ik je zijde verlaat Jouw liefde gaat met mij mee Meet nooit liefde op tijd Laat de twijfel je geest verlaten Alles is in orde En zeg nooit dat ik niet van je hou, dat doe ik Zeg nooit dat ik niet van je hou Omdat ik dat doe Hoewel ik vrij moet zijn Maak je nooit zorgen over mij Omdat ik van je hou, doe ik dat Zeg nooit dat ik niet van je hou, dat doe ik Zeg nooit dat ik niet van je hou Omdat ik dat doe Hoewel ik vrij moet zijn Maak je nooit zorgen over mij Omdat ik van je hou, doe ik dat Zeg nooit dat ik niet van je hou ik hou van jou Zeg nooit dat ik niet van je hou Omdat ik dat doe