Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: no more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - no more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no more .

Origineel

You ain't gonna bother me no more Nohow Love just goes so far No more Woke up this morning and found I didn't care for you no more Nohow Never felt so good before You're down to my size It's over and done So honey, step down from your throne That look in your eyes Don't bother me none Can take or leave you alone From my window Sky's ain't gray no more Not now Here's the day That I've been waiting for Got only one heart One heart with no spares Must save it for loving Somebody who cares So you ain't gonna bother me No more, no more

 

Vertaling

Je gaat me niet meer lastig vallen Geenszins Liefde gaat zo ver Niet meer Vanmorgen wakker geworden en gevonden Ik kon niet meer om je geven Geenszins Nooit eerder zo goed gevoeld Je bent op mijn maat Het is voorbij en klaar Dus schat, ga van je troon af Die blik in je ogen Val me niet lastig Kan je alleen nemen of achterlaten Vanuit mijn raam De lucht is niet meer grijs Niet nu Hier is de dag Waar ik op heb gewacht Ik heb maar één hart Eén hart zonder reserve Moet het bewaren om lief te hebben Iemand die erom geeft Dus je gaat me niet lastig vallen Niet meer, niet meer