Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: one shining moment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - one shining moment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one shining moment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one shining moment .

Origineel

Tell me who, what, when, Where did it start? Tell me when, where How did you get in my heart? I feel your love washing over me In waves of emotion so strong I want to say while I've got the chance In the words of this song You're my one shining moment You are all my dreamse true Honey, you're my one shining moment And if I never have another I'm glad that I've known you You fill up for me all the empty spaces All the pain I ever felt, you've erased it Is it any wonder? no way That I'm growing fonder every day There's a freedom that I never knew And it's all because of you, honey You're my one shining moment You are all my dreamse true Honey, you're my one shining moment And if I never have another I'm glad that I've known you I wake up with you on my mind You light up my day There is nothing better I can find Oh, my love, I'm so proud That I can say, hey All my dreams wrapped Into one under the sun, honey Honey, you're my one shining moment And if I never have another I'm glad that I've known you If I never have another I'm glad that I've known you Shining moment

 

Vertaling

Vertel me wie, wat, wanneer, Waar is het begonnen? Vertel me wanneer, waar Hoe ben je in mijn hart gekomen? Ik voel je liefde over me heen spoelen In golven van emotie zo sterk Ik wil zeggen terwijl ik de kans heb In de woorden van dit lied Je bent mijn enige stralende moment Jullie zijn allemaal mijn droom waar Schat, je bent mijn enige stralende moment En als ik nooit een ander heb Ik ben blij dat ik je ken Je vult voor mij alle lege ruimtes in Alle pijn die ik ooit heb gevoeld, je hebt het gewist Is het een wonder? echt niet Dat ik elke dag steeds fonder word Er is een vrijheid die ik nooit heb gekend En het komt allemaal door jou, schat Je bent mijn enige stralende moment Jullie zijn allemaal mijn droom waar Schat, je bent mijn enige stralende moment En als ik nooit een ander heb Ik ben blij dat ik je ken Ik word wakker met jou in gedachten Je verlicht mijn dag Er is niets beters dat ik kan vinden Oh, mijn lief, ik ben zo trots Dat kan ik zeggen, hé Al mijn dromen verpakt In één onder de zon, schat Schat, je bent mijn enige stralende moment En als ik nooit een ander heb Ik ben blij dat ik je ken Als ik nooit een ander heb Ik ben blij dat ik je ken Stralend moment