Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: reflections

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - reflections ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reflections? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reflections .

Origineel

Through the mirror of my mind Time after time I see reflections of you and me Reflections of The way life used to be Reflections of The love you took from me Oh, I'm all alone now No love to shield me Trapped in a world That's a distorted reality Happiness you took from me And left me alone With only memories Through the mirror of my mind Through these tears that I'm crying Reflects a hurt I can't control 'Cause although you're gone I keep holding on To the happy times Oh, when you were mine As I peer through the window Of lost time Looking over my yesterdays And all the love I gave all in vain (All the love) All the love That I've wasted (All the tears) All the tears That I've tasted All in vain Through the hollow of my tears I see a dream that's lost From the hurt That you have caused Everywhere I turn Seems like everything I see Reflects the love that used to be In you I put All my faith and trust Right before my eyes My world has turned to dust After all the nights I sat alone and wept Just a handful of promises Are all that's left of loving you Reflections of The way life used to be Reflections of The love you took from me In you I put All my faith and trust Right before my eyes My world has turned to dust

 

Vertaling

Door de spiegel van mijn geest keer op keer zie ik weerspiegelingen van jou en mij Weerspiegelingen van Hoe het leven vroeger was Weerspiegelingen van De liefde die je van me nam Oh, ik ben nu helemaal alleen Geen liefde om me te beschermen Gevangen in een wereld Die een vervormde realiteit is Het geluk dat je me ontnam En liet me alleen Met alleen herinneringen Door de spiegel van mijn geest Door deze tranen die ik huil Weerspiegelt een pijn die ik niet kan beheersen Want hoewel je er niet meer bent hou ik me vast Aan de gelukkige tijden Oh, toen je de mijne was As I peer through the window van verloren tijd Kijkend naar mijn verleden En alle liefde die ik tevergeefs heb gegeven (All the love) All the love That I've wasted Al de tranen, al de tranen Die ik heb geproefd Allemaal tevergeefs Door de holte van mijn tranen zie ik een droom die verloren is gegaan Van de pijn die jij hebt veroorzaakt Overal waar ik kijk Lijkt het alsof alles wat ik zie de liefde weerspiegelt die er ooit was In jou leg ik al mijn geloof en vertrouwen recht voor mijn ogen Mijn wereld is tot stof vergaan Na al die nachten zat ik alleen en huilde Slechts een handvol beloften Is alles wat er over is van van je te houden Weerspiegelingen van Hoe het leven vroeger was Weerspiegelingen van De liefde die je me ontnam In jou legde ik Al mijn geloof en vertrouwen Recht voor mijn ogen Mijn wereld is tot stof vergaan