Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: slide some oil to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - slide some oil to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slide some oil to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slide some oil to me .

Origineel

Slide some oil to me Let it trickle down my spine If you don't have S.T.P. Crisco will do just fine Slide some to my elbows And to my fingers if you would Slide some oil to me, girl Whoo! Don't that feel good! Slide some oil to my feet, look I got toes again Come on and slide some oil to my knees And let me see if I can bend Slide some oil to me I'm beginning to feel just fine Slide some oil down my throat And let me lubricate my mind Slide some oil to me go ahead, hit my shoulder blades Those who don't have to lubricate Sure got it made Slide some oil to me Let it slip down my side Laying there in one position Sure does make me tired Now watch me dance! And let me lubricate my mind

 

Vertaling

Schuif wat olie naar me toe Laat het langs mijn rug druppelen Als u geen S.T.P. Crisco doet het prima Schuif wat naar mijn ellebogen En aan mijn vingers als je zou willen Schuif wat olie naar me toe, meisje Whoo! Voel je niet goed! Schuif wat olie over mijn voeten, kijk Ik heb weer tenen Kom op en laat wat olie op mijn knieën glijden En laat me kijken of ik kan buigen Schuif wat olie naar me toe Ik begin me prima te voelen Schuif wat olie in mijn keel En laat me mijn geest smeren Schuif wat olie naar me toe ga je gang, raak mijn schouderbladen Degenen die niet hoeven te smeren Het is zeker gemaakt Schuif wat olie naar me toe Laat het langs mijn zijde glijden Daar in één positie liggen Ik word er zeker moe van Kijk me nu dansen! En laat me mijn geest smeren