Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: stranger in paradise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - stranger in paradise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stranger in paradise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stranger in paradise .

Origineel

Take my hand I'm a stranger in paradise All lost in a wonderland A stranger in paradise If I stand starry-eyed That's a danger in paradise For mortals who stand beside I'm an angel like you I saw your face And I ascended Out of themonplace Into the rare Somewhere in space I hang suspended Until I know There's a chance that you care Won't you answer that fervent prayer Of a stranger in paradise Don't send me in dark despair From all that I hunger for But open your angel arms To a stranger in paradise And tell her that she need be A stranger no more

 

Vertaling

Pak mijn Hand Ik ben een vreemde in het paradijs Allemaal verloren in een wonderland Een vreemde in het paradijs Als ik met starende ogen sta Dat is een gevaar in het paradijs Voor stervelingen die ernaast staan Ik ben een engel zoals jij Ik zag je gezicht En ik steeg op Buiten de plaats In het zeldzame Ergens in de ruimte Ik hang geschorst Tot ik het weet Er is een kans dat je erom geeft Wilt u dat vurige gebed niet beantwoorden Van een vreemde in het paradijs Stuur me geen donkere wanhoop Van alles waar ik naar verlang Maar open je engelenarmen Voor een vreemde in het paradijs En vertel haar dat ze nodig is Geen vreemde meer