Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: surrender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - surrender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surrender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surrender .

Origineel

I want the love that you deny me That I need so desperately The tenderness that you posses You've deprived me You must pray for the lonely night That I walked the floor for you And don't know you must erase All the tearstairs on my face Surrender your love baby Surrender your love Surrender your love baby Surrender your love Don't you know that I'm taking my case To the highest court of love And these are some of the charges You'll be found guilty of You've used me and abused me 'Till I felt like I wanted to die You created a need in me That only you can satisfy Surrender your love baby Surrender your love Come along peacefully Surrender your love baby Surrender your love Give it to me, ah right now Give it to me, give it to me Give it to me all, give it to me Ah, right now, give it to me Give it to me, give it to me Surrender your love baby Surrender your love Surrender your love baby Surrender your love Surrender your love baby Surrender your love Surrender your love baby Surrender your love

 

Vertaling

Ik wil de liefde die je me ontzegt Dat heb ik zo hard nodig De tederheid die je bezit Je hebt me beroofd Je moet bidden voor de eenzame nacht Dat ik voor je op de grond liep En weet niet dat je moet wissen Alle tranen op mijn gezicht Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Weet je niet dat ik mijn zaak pak Aan het hoogste hof van liefde En dit zijn enkele van de kosten Je wordt schuldig bevonden Je hebt me gebruikt en misbruikt 'Tot ik het gevoel had dat ik dood wilde Je hebt een behoefte in mij gecreëerd Dat alleen jij kunt bevredigen Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Kom rustig langs Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Geef het me nu, ah Geef het aan mij, geef het aan mij Geef het mij allemaal, geef het mij Ah, geef het me nu Geef het aan mij, geef het aan mij Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over Geef je liefdesbaby over Geef je liefde over