Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: ’t ain’t nobody’s bizness if i do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - ’t ain’t nobody’s bizness if i do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ’t ain’t nobody’s bizness if i do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ’t ain’t nobody’s bizness if i do .

Origineel

There ain't nothin' I can do Or nothing I can say That folks don't criticize me But I'm gonna do what I want to anyway And I don't care just what people say If I should take a notion To jump into the ocean 'T ain't nobody's bizness if I do If I go to church on Sunday Then cabaret all day Monday 'T ain't nobody's bizness if I do If my man ain't got no money And I say take all mine honey 'T ain't nobody's bizness if I do If I give him my last nickle And it leaves me in a pickle 'T ain't nobody's bizness if I do I'd rather my man would hit me Than for him to jump up and quit me 'T ain't nobody's bizness if I do I swear I won't call no coppa If I'm beat up by my poppa 'T ain't nobody's bizness if I do Nobody's bizness Ain't nobody's bizness Nobody's bizness if I do

 

Vertaling

Er is niets wat ik kan doen Of niets wat ik kan zeggen Dat mensen me niet bekritiseren Maar ik ga toch doen wat ik wil En het kan me niet schelen wat mensen zeggen If I should take a notion om in de oceaan te springen 't gaat niemand wat aan als ik dat doe Als ik naar de kerk ga op zondag Dan cabaret de hele dag maandag 't Gaat niemand wat aan als ik dat doe Als mijn man geen geld heeft En ik zeg neem al mijn geld, schat Het is niemands zaak als ik dat doe Als ik hem mijn laatste stuiver geef En het laat me in een lastig parket 't Gaat niemand wat aan als ik dat doe Ik heb liever dat mijn man me slaat dan dat hij opspringt en me verlaat 't Gaat niemand wat aan als ik dat doe Ik zweer dat ik geen coppa zal bellen Als ik in elkaar geslagen word door mijn vader 't Gaat niemand wat aan als ik dat doe Nobody's bizness Het gaat niemand wat aan Niemand heeft er iets mee te maken