Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: tell me again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - tell me again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me again .

Origineel

(wintley phipps) You alone know how I feel down deep inside I promised you I'll never stray from by your side But now I'm looking back on all those yesterdays The many times I let you down I'm begging I can hear you say Tell me again that you love me And you'll love me till the stars fall from the sky Tell me again that you love me And the love you have for me will never die I can tell when first we start to drift apart The emptiness just takes hold of my wounded heart You know I need to feel you by my side 'cause when the night is cold and I've been so bold There's no need to hide Just tell me again that you love me That you'll love me till the stars fall from the sky Tell me again that you love me And the love you have for me will never die And if you light the way I will follow you into that land of gladness No more sadness Tell me again that you love me That you'll love me till the stars fall from the sky Tell me again that you love me And the love you have for me The love you have for me will never die

 

Vertaling

(wintley phipps) Alleen jij weet hoe ik me diep van binnen voel Ik heb je beloofd dat ik nooit van je zijde zal afdwalen Maar nu kijk ik terug op al die gisteren De vele keren dat ik je teleurstel Ik smeek dat ik je kan horen zeggen Vertel me nog eens dat je van me houdt En je zult van me houden tot de sterren uit de lucht vallen Vertel me nog eens dat je van me houdt En de liefde die je voor mij hebt, zal nooit sterven Ik kan zien wanneer we voor het eerst uit elkaar beginnen te drijven De leegte grijpt gewoon mijn gewonde hart vast Je weet dat ik je aan mijn zijde moet voelen want als de nacht koud is en ik zo brutaal ben geweest Je hoeft je niet te verstoppen Zeg me gewoon nogmaals dat je van me houdt Dat je van me zult houden tot de sterren uit de lucht vallen Vertel me nog eens dat je van me houdt En de liefde die je voor mij hebt, zal nooit sterven En als je de weg verlicht Ik zal je volgen in dat land van vreugde Geen verdriet meer Vertel me nog eens dat je van me houdt Dat je van me zult houden tot de sterren uit de lucht vallen Vertel me nog eens dat je van me houdt En de liefde die je voor mij hebt De liefde die je voor mij hebt, zal nooit sterven