Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross the supremes Songtekst: i m gonna make you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross the supremes - i m gonna make you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m gonna make you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m gonna make you love me .

Origineel

I'm gonna do all the things for you, a girl wants a man to do Oh, baby (oh, baby) I'll sacrifice for you, I'll even do wrong for you Oh, baby (oh, baby) Every minute, every hour I'm gonna shower you with love and affection Look out it's coming in your direction And I'm, I'm gonna make you love me Oh, yes I will Yes I will I'm gonna make you love me Oh, yes I will Yes I will Look it here My love is strong, you see I know you'll never get tired of me Oh, baby (Sho' won't) (oh baby) And I'm gonna use every trick in the book I'll try my best to get you hooked Hey, baby (take me I'm yours, hey, baby) And every night, every day I'm gonna say I'm gonna get you, I'm gonna get you Look out boy, 'cause I'm gonna get you I'm gonna make you love me Ooo, yes I will Yes I will And I'm gonna make you love me Ooo, yes I will You know I will Every breathe I take And each and every step I make Brings me closer, baby Closer to you And with each beat of my heart For every day we are apart I'll hunger for every wasted hour And every night and every day I'm gonna get you, I'm gonna get you Look out 'cause I'm gonna get you And I'm gonna make I'm gonna make you love me (yes I will love you) Oh, oh (yes I will) I'm gonna make you love me Ooo, yes I will, yes I will I'm gonna make you love me (yes I will love you) Yes I will (yes I will), ooh come on and love me I'm gonna make you love me Yes I will (yes I will love you, yes, I will) Yes I will

 

Vertaling

Ik ga alles voor je doen, wat een meisje wil dat een man doet Oh, baby (oh, baby) Ik zal me voor je opofferen, ik zal zelfs iets verkeerds voor je doen Oh, baby (oh, baby) Every minute, every hour Ik zal je overladen met liefde en genegenheid Look out it's coming in your direction En ik, ik zal zorgen dat je van me houdt Oh, ja dat zal ik Ja, dat zal ik Ik ga ervoor zorgen dat je van me houdt Oh, ja dat zal ik Ja, dat zal ik Kijk het hier Mijn liefde is sterk, zie je Ik weet dat je nooit genoeg van me zult krijgen Oh, baby (zal ik niet) (oh baby) En ik ga elke truc uit het boek gebruiken I'll try my best to get you hooked Hey, baby (take me I'm yours, hey, baby) And every night, every day I'm gonna say Ik zal je krijgen, ik zal je krijgen Kijk uit jongen, want ik ga je krijgen Ik zal zorgen dat je van me houdt Ooo, ja dat zal ik Ja, dat wil ik En ik zal zorgen dat je van me houdt Ooo, ja dat zal ik Je weet dat ik dat zal doen Every breathe I take En elke stap die ik zet Brengt me dichter, baby Dichter bij jou En met elke slag van mijn hart Voor elke dag dat we uit elkaar zijn zal ik honger hebben voor elk verspild uur En elke nacht en elke dag I'm gonna get you, I'm gonna get you Kijk uit, want ik zal je krijgen And I'm gonna make I'm gonna make you love me (ja ik zal van je houden) Oh, oh (ja dat zal ik) I'm gonna make you love me Ooo, ja ik zal, ja ik zal I'm gonna make you love me (ja ik zal van je houden) Ja ik wil (ja ik wil), ooh kom op en hou van me I'm gonna make you love me Ja ik zal (ja ik zal van je houden, ja, ik zal) Ja ik wil