Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: touch by touch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - touch by touch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van touch by touch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals touch by touch .

Origineel

I can tell by the look in your eyes That you like what you see I can tell by the touch of your hand That you've got what I need Baby there's no hurry We've got no worries Let's take all night Give me sweet lovin' Come taste my honey Into the light Touch by touch Your fingers do the talking I need to hear so much Touch by touch Now you're getting closer To what I want so much I can tell by the woman in me You're the man that I need So much lovin' thates from your heart That you give tenderly Come take my hand I'll show you where Where you can lean Baby there's no hurry We've got no worries Make me believe Touch by touch Your fingers do the talking I need to hear so much Touch by touch Chemical reaction Makes me give it up Touch by touch And put your arms around me Baby wrap me up Touch by touch Now you're gettin' closer To what I want so much

 

Vertaling

Ik zie het aan de blik in je ogen Dat je het leuk vindt wat je ziet Ik kan het zien aan de aanraking van je hand Dat je hebt wat ik nodig heb Schatje er is geen haast bij We hebben geen zorgen Laten we de hele nacht nemen Geef me zoete liefde Kom mijn honing proeven In het licht Aanraken door aanraken Je vingers praten Ik moet zoveel horen Aanraken door aanraken Nu kom je dichterbij Op wat ik zo graag wil Ik kan het zien aan de vrouw in mij Jij bent de man die ik nodig heb Zoveel liefde dat uit je hart komt Dat geef je teder Kom pak mijn hand Ik zal je laten zien waar Waar je kunt leunen Schatje er is geen haast bij We hebben geen zorgen Laat mij geloven Aanraken door aanraken Je vingers praten Ik moet zoveel horen Aanraken door aanraken Chemische reactie Laat me het opgeven Aanraken door aanraken En sla je armen om me heen Baby pak me in Aanraken door aanraken Nu kom je dichterbij Op wat ik zo graag wil