Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: when you tell me that you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - when you tell me that you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you tell me that you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you tell me that you love me .

Origineel

I want to call the stars Down from the sky I want to live a day That never dies I want to change the world Only for you All the impossible I want to do I want to hold you close Under the rain I want to kiss your smile And feel the pain I know what's beautiful Looking at you In a world of lies You are the truth And baby Every time you touch me I be a hero I'll make you safe No matter where you are And give you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me I want to make you see Just what I was Show you the loneliness And what it does You walked into my life To stop my tears Everything's easy now I have you here And baby Every time you touch me I be a hero I'll make you safe No matter where you are And give you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me In a world without you I would always hunger All I need is your love to make me stronger And baby Every time you touch me I be a hero I'll make you safe No matter where you are And give you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me You love me When you tell me that you love me

 

Vertaling

Ik wil de sterren noemen Uit de lucht vallen Ik wil een dag leven Dat sterft nooit ik wil de wereld veranderen Alleen voor jou Al het onmogelijke ik wil doen Ik wil je dicht bij me houden Onder de regen Ik wil je glimlach kussen En voel de pijn Ik weet wat mooi is Kijken naar jou In een wereld van leugens Jij bent de waarheid En baby Elke keer dat je me aanraakt Ik ben een held Ik zal je beschermen Maakt niet uit waar je bent En geef je Alles wat je vraagt Niets staat boven mij Ik schijn als een kaars in het donker Als je me vertelt dat je van me houdt Ik wil je laten zien Precies wat ik was Laat je de eenzaamheid zien En wat het doet Je liep mijn leven binnen Om mijn tranen te stoppen Alles is nu gemakkelijk Ik heb je hier En baby Elke keer dat je me aanraakt Ik ben een held Ik zal je beschermen Maakt niet uit waar je bent En geef je Alles wat je vraagt Niets staat boven mij Ik schijn als een kaars in het donker Als je me vertelt dat je van me houdt In een wereld zonder jou Ik zou altijd honger hebben Alles wat ik nodig heb is jouw liefde om mij sterker te maken En baby Elke keer dat je me aanraakt Ik ben een held Ik zal je beschermen Maakt niet uit waar je bent En geef je Alles wat je vraagt Niets staat boven mij Ik schijn als een kaars in het donker Als je me vertelt dat je van me houdt Jij houdt van mij Als je me vertelt dat je van me houdt