Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: you are so beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - you are so beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are so beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are so beautiful .

Origineel

You are so beautiful To me You are so beautiful To me Can't you see You're everything I hoped for You're everything I need You are so beautiful To me You are so wonderful To me You are so wonderful To me Can't you see You're everything I hoped for You're everything I need You are so wonderful To me You are so beautiful To me You are so beautiful To me Can't you see You're everything I hoped for You're everything I need You are so beautiful To me

 

Vertaling

Je bent zo mooi voor mij Je bent zo mooi voor mij Kan je het niet zien Je bent alles waar ik op hoopte Je bent alles wat ik nodig heb Je bent zo mooi Voor mij Je bent zo prachtig Voor mij Je bent zo mooi Voor mij Kan je niet zien Je bent alles waar ik op hoopte Je bent alles wat ik nodig heb Je bent zo geweldig Voor mij Je bent zo mooi Voor mij Je bent zo mooi Voor mij Kan je niet zien Je bent alles waar ik op hoopte Je bent alles wat ik nodig heb Je bent zo mooi voor mij