Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana ross Songtekst: you ve changed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana ross - you ve changed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you ve changed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you ve changed .

Origineel

You've changed That sparkle in your eyes is gone Your smile is just a careless yawn You're breaking my heart You've changed You've changed Your kiss is now so blase You're bored with me in every way I can't understand You've changed You've forgotten the words I love you Each memory that we've shared You ignore every star above you I can't realize you ever cared You've changed You're not the angel I once knew No need to tell me that we're through You've changed

 

Vertaling

Je bent veranderd Die schittering in je ogen is weg Je glimlach is gewoon een zorgeloze geeuw Je breekt mijn hart Je bent veranderd Je bent veranderd Je kus is nu zo blase Je verveelt me ??in alle opzichten Ik kan het niet begrijpen Je bent veranderd Je bent de woorden vergeten ik hou van jou Elke herinnering die we hebben gedeeld Je negeert elke ster boven je Ik kan me niet realiseren dat het je ooit iets kan schelen Je bent veranderd Je bent niet de engel die ik ooit kende Je hoeft me niet te vertellen dat we klaar zijn Je bent veranderd