Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana vickers Songtekst: four leaf clover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana vickers - four leaf clover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van four leaf clover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana vickers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana vickers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals four leaf clover .

Origineel

Boy, you let me down I tried too hard & I feel numb now A crooked smile And the charm that drew me in But beautiful eyes, Can hide so many things. You were my four leaf clover My pure white dove You were my lightning strike And my knock on wood My hope, my faith my luck and love Yeah! You were my shooting star that lit up the sky Then you broke the mirror and my heart died No hope, no faith no luck, no love. Just ordinary You're just ordinary now Oh! I'm not naive But I thought you were the perfect thing for me Don't get me wrong You can be wonderful sometimes And then you're lost And you can't look me in the eye You were my four leaf clover My pure white dove You were my lightning strike And my knock on wood My hope, my faith my luck and love Yeah! You were my shooting star that lit up the sky Then you broke the mirror and my heart died No hope, no faith no luck, no love. Just ordinary You're just ordinary now Oh oh Yeah yeah yeah, oh Ordinary oh oh You were my four leaf clover My pure white dove You were my lightning strike And my knock on wood My hope, my faith my luck and love Yeah! You were my shooting star that lit up the sky Then you broke the mirror and my heart died No hope, no faith no luck, no love. Just ordinary You're just ordinary now

 

Vertaling

Jongen, je liet me in de steek Ik heb te hard geprobeerd en ik voel me nu verdoofd Een scheve glimlach En de charme die me aantrok Maar mooie ogen, kunnen zoveel dingen verbergen. Je was mijn klavertje vier Mijn zuivere witte duif Jij was mijn blikseminslag En mijn klop op het hout Mijn hoop, mijn geloof, mijn geluk en liefde Yeah! Jij was mijn vallende ster die de hemel verlichtte Toen brak je de spiegel en mijn hart stierf Geen hoop, geen geloof, geen geluk, geen liefde. Gewoontjes Je bent nu gewoontjes Oh! Ik ben niet naïef Maar ik dacht dat jij het perfecte ding voor mij was Begrijp me niet verkeerd. Soms kan je geweldig zijn En dan ben je verloren En kun je me niet in de ogen kijken Je was mijn klavertje vier Mijn zuivere witte duif Jij was mijn bliksemschicht En mijn klop op het hout Mijn hoop, mijn geloof, mijn geluk en liefde Yeah! Jij was mijn vallende ster die de hemel verlichtte Toen brak je de spiegel en mijn hart stierf Geen hoop, geen geloof, geen geluk, geen liefde. Gewoontjes Je bent nu gewoontjes Oh oh Yeah yeah yeah, oh Gewoon oh oh Je was mijn klavertje vier Mijn zuivere witte duif Jij was mijn blikseminslag En mijn klop op het hout Mijn hoop, mijn geloof, mijn geluk en liefde Yeah! Jij was mijn vallende ster die de hemel verlichtte Toen brak je de spiegel en mijn hart stierf Geen hoop, geen geloof, geen geluk, geen liefde. Gewoontjes Je bent nu gewoontjes