Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana vickers Songtekst: notice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana vickers - notice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van notice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana vickers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana vickers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals notice .

Origineel

I'm still dancing Now we're burning The heat was rising And now we're breathing more and more Can you see me now? Can you hear me shout? When I'm dancing through the fear Will you catch my fall? Do you know me at all? It's like you never notice me It's like you never notice me I'm still trying I'm not tired just yet My eyes are drying I never dreamed that you'd forget Can you see me now? Can you hear me shout? When I'm dancing through the fear Will you catch my fall? Do you know me at all? It's like you never notice me It's like you never notice me In my room There is doubt The only words cant come out? We were friends, we had heat And I choke when you speak because you never notice me because you never notice me Can you see me now? Can you hear me shout? When I'm dancing through the fear Will you catch my fall? Do you know me at all? It's like you never notice me It's like you never notice me Notice me

 

Vertaling

I'm still dancing Now we're burning The heat was rising En nu ademen we meer en meer Kun je me nu zien? Kun je me horen schreeuwen? Wanneer ik dans door de angst Zal je mijn val opvangen? Ken je me eigenlijk wel? Het is alsof je me nooit opmerkt Het is alsof je me nooit opmerkt Ik probeer het nog steeds Ik ben nog niet moe Mijn ogen drogen op Ik heb nooit gedroomd dat je het zou vergeten Kun je me nu zien? Kun je me horen schreeuwen? Wanneer ik dans door de angst Zal je mijn val opvangen? Ken je me eigenlijk wel? Het is alsof je me nooit opmerkt Het is alsof je me nooit opmerkt In mijn kamer Is er twijfel De enige woorden die er niet uit komen? We waren vrienden, we hadden warmte En ik verstik als je spreekt omdat je me nooit opmerkt omdat je me nooit opmerkt Kun je me nu zien? Kun je me horen schreeuwen? Wanneer ik dans door de angst Zal je mijn val opvangen? Ken je me eigenlijk wel? Het is alsof je me nooit opmerkt Het is alsof je me nooit opmerkt Merk me op