Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diane renay Songtekst: little white lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diane renay - little white lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little white lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diane renay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diane renay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little white lies .

Origineel

The moon was all aglow But heaven was in your eyes The night that you told me Those little white lies The stars all seemed to know You didn't mean all those sighs The night that you told me Those little white lies I try, but there's no forgetting When evenin' appears I sigh but there's no regretting In spite of my tears Who wouldn't believe those lips Who wouldn't believe those eyes The night that you told me Those little white lies I try, but there's no forgetting When evenin' appears I sigh but there's no regretting In spite of my tears The Devil was in your heart But Heaven was in your eyes The night that you told me Those little white lies Those lies Teeny-weeny little white lies

 

Vertaling

De maan was helemaal opgewekt Maar de hemel was in je ogen De nacht dat je me vertelde Die kleine witte leugens De sterren leken allemaal te weten Je meende al die zuchten niet De nacht dat je me vertelde Die kleine witte leugens Ik probeer het, maar ik kan het niet vergeten When eveningin' appears Ik zucht maar er is geen spijt Ondanks mijn tranen Wie zou die lippen niet geloven Wie zou die ogen niet geloven De nacht dat je me vertelde Die kleine witte leugens Ik probeer het, maar het is niet te vergeten When eveningin' appears Ik zucht maar er is geen spijt Ondanks mijn tranen De duivel was in je hart Maar de hemel was in je ogen De nacht dat je me vertelde Die kleine witte leugens Die leugens Kleine, kleine, witte leugentjes