Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diane schuur Songtekst: teach me tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diane schuur - teach me tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teach me tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diane schuur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diane schuur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teach me tonight .

Origineel

The sky's a blackboard high above you If a shooting star goes by I'll take that star and write I love you A thousand times across the sky Did you say, I've got a lot to learn Well don't think, I'm trying not to learn Since this is the perfect spot to learn Teach me tonight Starting with the ABC of it Right down to the XYZ of it Help me solve the mystery of it Teach me tonight The sky's a blackboard high above you If a shooting star goes by I'll take that star and write I love you A thousand times across the sky One thing isn't very clear, my love Should the teacher stand so near, my love Graduations almost here, my love So teach me tonight Graduations almost here, my love Come on and teach me, teach me tonight

 

Vertaling

De hemel is een schoolbord hoog boven je Als er een vallende ster voorbij komt neem ik die ster en schrijf ik hou van je Duizend keer aan de hemel Zei je, dat ik nog veel te leren heb? Denk maar niet, dat ik niet probeer te leren Omdat dit de perfecte plek is om te leren Leer het me vanavond Beginnend met het ABC ervan Tot en met de XYZ ervan Help me het mysterie op te lossen Leer het me vanavond De hemel is een schoolbord hoog boven je Als er een vallende ster voorbij komt neem ik die ster en schrijf ik hou van je Duizend keer aan de hemel Een ding is niet erg duidelijk, mijn liefste Moet de leraar zo dichtbij staan, liefje De diploma-uitreiking is bijna, liefje Dus leer me vanavond De diploma-uitreiking is bijna, liefste Kom op en leer het me, leer het me vanavond