Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dianne reeves Songtekst: i remember sarah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dianne reeves - i remember sarah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i remember sarah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dianne reeves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dianne reeves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i remember sarah .

Origineel

I remember sky It was blue as ink Or at least I think I remember sky I remember snow Soft as feathers Sharp as thumb tacks Coming down like lint And it made you squint When the wind would blow And ice like vinyl On the streets Cold as silver White as sheets Rain like strings And changing things Like leaves I remember leaves Green as spearmint Crisp as paper I remember trees Bare as coat racks Spread like broken umbrellas And parks and bridges Ponds and zoos Ruddy faces Muddy shoes And light and noise and Bees and boys And days I remember days Or at least I try But as years go by They're a sort of haze And the bluest ink Isn't really sky And at times I think I would gladly die For a day of sky

 

Vertaling

Ik herinner me de lucht Het was blauw als inkt Of tenminste dat denk ik Ik herinner me de lucht Ik herinner me sneeuw Zacht als veren Scherp als duimspijkers Komt naar beneden als pluisjes En het maakte je scheel Als de wind waaide En ijs als vinyl Op de straten Koud als zilver Wit als lakens Regen als snaren En dingen veranderen Zoals bladeren Ik herinner me bladeren Groen als groene munt Knisperend als papier Ik herinner me bomen Kaal als kapstokken Verspreid als gebroken paraplu's En parken en bruggen Vijvers en dierentuinen Rozige gezichten Modderige schoenen En licht en lawaai en Bijen en jongens en dagen Ik herinner me dagen Of tenminste ik probeer het Maar naarmate de jaren verstrijken Zijn ze een soort waas En de blauwste inkt Is niet echt lucht En soms denk ik I would gladly die Voor een dag hemel