Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dickey lee Songtekst: tennessee blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dickey lee - tennessee blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tennessee blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dickey lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dickey lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tennessee blues .

Origineel

If I've had my way I'd leave here today I'd leave in a hurry I'd find me a place where I could stay and not have to worry I'd find me a spot on some mountain top with no one around me With valleys and streams and birds in the trees and lakes that surround me A place I could use a place I could lose these Tennessee blues A place to forget all my regrets and keep just a right time A place I could sleep with nothing but peace and feel free an all time A place I could use a place I could lose these Tennessee blues A place I could lose these Tennessee blues

 

Vertaling

Als ik mijn zin kreeg, zou ik hier vandaag nog weggaan. Ik zou me haasten. Ik zou een plek zoeken waar ik kon blijven en me geen zorgen hoefde te maken. Ik zou een plekje zoeken op een bergtop zonder iemand om me heen. Met valleien en beekjes en vogels in de bomen en meren die me omringen Een plek die ik kan gebruiken, een plek waar ik de blues van Tennessee kwijt kan raken. Een plek om al mijn spijt te vergeten en de juiste tijd te bewaren Een plek waar ik kan slapen met niets dan vrede en me altijd vrij kan voelen Een plek die ik kan gebruiken om deze Tennessee-blues kwijt te raken Een plek waar ik deze Tennessee-blues kwijt kan raken