Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dickies Songtekst: nights in white satin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dickies - nights in white satin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nights in white satin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dickies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dickies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nights in white satin .

Origineel

Nights in white satin Never reaching the end Letters I've written him Never meaning to send Beauty I've always missed With these eyes before Just what the truth is I can't say anymore 'cause I love you yes I love you... Gazing at people Some hand in hand Just what I'm going through They can't understand Some try to tell me Thoughts they cannot defend Just what you want to be You will be in the end

 

Vertaling

Nachten in wit satijn Nooit het einde bereikend Brieven die ik hem heb geschreven Nooit van plan om te sturen Schoonheid die ik altijd gemist heb Met deze ogen voor Wat de waarheid is Ik kan het niet meer zeggen Want ik hou van je, ja ik hou van je... Starend naar mensen Sommige hand in hand Wat ik doormaak They can't understand Sommigen proberen me te vertellen Gedachten die ze niet kunnen verdedigen Net wat je wilt zijn Je zal het uiteindelijk zijn