Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dickies Songtekst: nobody but me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dickies - nobody but me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody but me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dickies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dickies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody but me .

Origineel

Nobody can do the shake like I do Nobody can do the twist like I do Nobody can do the boogaloo like I do Nobody can do the monkey like I do Well let me tell you that the kids are doing it Nobody doin' but me babe nobody but me I want to tell you that the kids are doing it Nobody doin' but me babe nobody but me Well there's nobody nobody but me Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody Nobody - nobody no

 

Vertaling

Niemand kan de shake doen zoals ik Niemand kan de twist doen zoals ik Niemand kan de boogaloo zoals ik Niemand kan de aap zoals ik Nou laat me je vertellen dat de kinderen het doen Niemand doet het behalve ik babe niemand behalve ik Ik wil je vertellen dat de kinderen het doen Niemand doet het behalve ik schat, niemand behalve ik Nou er is niemand niemand behalve ik Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand Niemand - niemand nee