Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dickies Songtekst: see my way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dickies - see my way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see my way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dickies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dickies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see my way .

Origineel

i know i can't see may hand and i can't help it if i stumble all of those things that are sad before me wanna see see my way need a friend to help me through when i'm gone pick my body up and carry me home take me home see the point of watching my life i can see it's been so wrong climbing mountains without even looking wanna see see my way need a friend to help me through when i'm gone pick my body up and carry me home take me home i know i can't see may hand and i can't help it if i stumble all of those things that are sad before me wanna see see my way need a friend to help me through when i'm gone pick my body up and carry me home take me home

 

Vertaling

Ik weet dat ik May hand niet kan zien. en ik kan het niet helpen als ik struikel. al die dingen die droevig voor me staan wil mijn weg zien need a friend to help me through als ik weg ben pak mijn lichaam op en draag me naar huis, neem me mee naar huis. Zie het nut van het kijken naar mijn leven. Ik kan zien dat het zo verkeerd is geweest. bergen beklimmen zonder zelfs te kijken wil mijn weg zien need a friend to help me through als ik weg ben, pak mijn lichaam op en draag me naar huis, neem me mee naar huis. I know I can't see may hand en ik kan het niet helpen als ik struikel. Al die dingen die triest zijn voor mij. wil mijn weg zien need a friend to help me through als ik weg ben pak mijn lichaam op en draag me naar huis, neem me mee naar huis.