Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dido Songtekst: me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dido - me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dido! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dido en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me .

Origineel

ME. by Dido. I've never had a filling and I've got blue eyes. I've got every kind of lipstick you can buy. I've got 3 cupboards for my shoes. And a mirror that always tells the truth. I've got clothes in case it's hot, clothes for when it's cold. But still I don't know what to wear, what to wear tonight. I've got the concentration of a small child. Patience - well, not all the time. A wounded look and a silly smile. That always gets me what I want. I've got a garden, but it has no grass. It's got plastic chairs and the tables glass. My cat at home thinks it's a dog. And who am I to judge if that's all?. I've got a lot of cards on my shelf. Everyone of them written to myself. I've got a million pounds in the bank. (Don't be silly you haven't been to a bank in your life). There's a woman next door who robbed a bank. A man upstairs who likes to drink. And sing to us at 3 in the morning. I've got 5 best friends, 2 parents and a brother. And a man at home who likes to think. That every song's written for him. So this one's for you

 

Vertaling

ME. door Dido. Ik heb nog nooit een vulling gehad en ik heb blauwe ogen. Ik heb alle soorten lippenstift die je maar kan kopen. Ik heb 3 kasten voor mijn schoenen. En een spiegel die altijd de waarheid zegt. Ik heb kleren voor als het warm is, kleren voor als het koud is. Maar ik weet nog steeds niet wat ik aan moet trekken, wat ik vanavond aan moet trekken. Ik heb de concentratie van een klein kind. Geduld - nou ja, niet altijd. Een gewonde blik en een flauwe glimlach. Dat geeft me altijd wat ik wil. Ik heb een tuin, maar er is geen gras. Er staan plastic stoelen en de tafels zijn van glas. Mijn kat thuis denkt dat het een hond is. En wie ben ik om te oordelen of dat alles is? Ik heb een heleboel kaarten op mijn plank staan. Allemaal aan mezelf geschreven. Ik heb een miljoen pond op de bank. (Doe niet zo gek, je bent nog nooit in een bank geweest). Er is een vrouw hiernaast die een bank heeft beroofd. Een man boven die graag drinkt. En voor ons zingt om 3 uur 's nachts. Ik heb 5 beste vrienden, 2 ouders en een broer. En een man thuis die graag denkt. Dat elk liedje voor hem geschreven is. Dus deze is voor jou