Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: die antwoord Songtekst: banana brain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: die antwoord - banana brain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van banana brain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van die antwoord! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van die antwoord en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals banana brain .

Origineel

Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Made by God Ninji Baby girl, you're so fine So, so fine, you blow my mind Look at you, coochie coo Juicy, tushy, gushy, goo Boobie one, boobie two Bouncing like a Looney Tune Booty boomin', cookie juice Gushin' out your coochie, boo You're so cute, like Pikachu Ain't no one so sweet like you I whistle then you sneak into My lonely heart like peek-a-boo Now every time I think of you not by my side I dry my eyes I just wanna sing lullabies to my little butterfly Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Turn up! Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Baby boy, you so cool How can I stay mad at you? I love you and that's the truth You so silly, you so stupid You the best I never want you to stress Everything gonna be cool Wait and see Just hold my hand and stay with me B-B-Baby girl, you been there for me Through thick and thin with cool energy You cared for me, yeah, defended me Helped me defeat my e-e-enemies Life's weird it keeps testing me No other girl in the world impressing me You like Yudu, you voodoo fresh to me You just wanna be different Get the best of me It was meant to be You were sent to me You and me got wild destiny You're like a little angel won't ever pressure me E-e-everything you do is so Zef to me I love it that you best friends with me Just wanna treat your heart carefully 'Cause everyday I feel blessed to be The boy chillin' with you right next to me Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Banana brains, you're the apple of my eye Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life Stay with me tonight Stay with me tonight Stay with me tonight 'Cause I'm having the best time of my life I love your energy! (the best time) I love it that you're there for me! (the best time) Everything is meant to be! (the best time) Baby, you were sent to me! (I'm having the best time of my life) I love your energy! I love it that you're there for me! Everything is meant to be! Baby, you were sent to me! I love your energy! I love it that you're there for me! Everything is meant to be! Baby, you were sent to me!

 

Vertaling

Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Gemaakt door God Ninji Babymeisje, je bent zo goed Dus, zo fijn, je verbaast me Kijk naar jou, coochie coo Sappig, zacht, sappig, kleverig Boobie één, boobie twee Stuiteren als een Looney Tune Booty boomin ', koekjes sap Gooi je coochie uit, boe Je bent zo schattig, zoals Pikachu Niemand is zo lief als jij Ik fluit en dan sluip je erin Mijn eenzame hart als kiekeboe Elke keer als ik aan je denk, niet aan mijn zijde, droog ik mijn ogen af Ik wil gewoon slaapliedjes zingen voor mijn kleine vlinder Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Harder zetten! Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Babyjongen, je bent zo cool Hoe kan ik boos op je blijven? Ik hou van je en dat is de waarheid Je bent zo dom, je bent zo dom Jij bent de beste Ik wil nooit dat je benadrukt Alles wordt cool Wacht maar af Houd gewoon mijn hand vast en blijf bij me B-B-Baby girl, je bent er voor mij geweest Door dik en dun met koele energie Je zorgde voor me, ja, verdedigde me Hielp me mijn e-e-vijanden te verslaan Het leven is raar, het blijft me testen Geen enkel ander meisje ter wereld maakt indruk op me Je houdt van Yudu, je voodoo fris voor mij Je wilt gewoon anders zijn Haal het beste van mij Het moest zo zijn Je bent naar mij gestuurd Jij en ik hebben een wilde bestemming Je bent als een kleine engel die me nooit onder druk zal zetten E-e-alles wat je doet is zo Zef voor mij Ik vind het geweldig dat je beste vrienden met me bent Ik wil gewoon je hart zorgvuldig behandelen Omdat ik me elke dag gezegend voel De jongen zit naast je te chillen Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Bananenhersenen, jij bent mijn oogappel Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Blijf bij mij vannacht Blijf bij mij vannacht Blijf bij mij vannacht Omdat ik de beste tijd van mijn leven heb Ik hou van je energie! (de beste tijd) Ik vind het geweldig dat je er voor mij bent! (de beste tijd) Alles is bedoeld! (de beste tijd) Schat, je bent naar mij gestuurd! (Ik heb de beste tijd van mijn leven) Ik hou van je energie! Ik vind het geweldig dat je er voor mij bent! Alles is bedoeld! Schat, je bent naar mij gestuurd! Ik hou van je energie! Ik vind het geweldig dat je er voor mij bent! Alles is bedoeld! Schat, je bent naar mij gestuurd!