Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: die antwoord Songtekst: fuck everyone (sung in the bathroom)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: die antwoord - fuck everyone (sung in the bathroom) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuck everyone (sung in the bathroom)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van die antwoord! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van die antwoord en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuck everyone (sung in the bathroom) .

Origineel

[Verse 1] Daddy told me Don’t dream too big So you don’t have to Get disappointed Didn’t say nothing Just bit my lip All I thought was Man, fuck that shit [Refrain] Nobody’s gonna crush my dreams You may think you know shit But you’re not me Maybe you do you and I’ll do me It’s my life and I’ll do what I want [Chorus] You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m gonna do it my way, yeah You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m not gonna say sorry, no [Verse 2] I was born wild I was born free It just feels natural That's all I wanna be Who are you To tell me I can’t I do this thing called Whatever the fuck I want [Refrain] Nobody’s gonna crush my dreams You may think you know shit But you’re not me Maybe you do you and I’ll do me It’s my life and I’ll do what I want [Chorus] You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m gonna do it my way, yeah You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m not gonna say sorry, no [Verse 3] You’re not the boss of me No sir The best things in life are free Like me You’re not the boss of me No sir The best things in life are free Like me [Chorus] You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m gonna do it my way, yeah You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m not gonna say sorry, no You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m gonna do it my way, yeah You can’t tell me shit Baby, fuck everyone I’m not gonna say sorry, no

 

Vertaling

[Verse 1] Daddy told me Don't dream too big So you don't have to Get disappointed Didn't say nothing Ik beet op mijn lip Het enige wat ik dacht was Man, fuck die shit [Refrein] Nobody's gonna crush my dreams You may think you know shit Maar je bent mij niet Misschien doe jij jou en doe ik mij Het is mijn leven en ik doe wat ik wil [refrein] You can't tell me shit Baby, fuck everyone Ik ga het op mijn manier doen, ja You can't tell me shit Baby, fuck everyone I'm not gonna say sorry, no [Verse 2] I was born wild I was born free It just feels natural That's all I wanna be Wie ben jij To tell me I can't Ik doe dit ding genaamd Wat ik verdomme ook wil [Refrein] Niemand zal mijn dromen verpletteren You may think you know shit Maar je bent mij niet Misschien doe jij jou en doe ik mij Het is mijn leven en ik doe wat ik wil [refrein] You can't tell me shit Baby, fuck everyone Ik ga het op mijn manier doen, ja You can't tell me shit Baby, fuck everyone I'm not gonna say sorry, no [Verse 3] Jij bent niet de baas over mij Nee, meneer. De beste dingen in het leven zijn gratis Zoals ik. Je bent niet de baas over mij Nee, meneer. De beste dingen in het leven zijn gratis zoals ik [refrein] You can't tell me shit Baby, fuck everyone I'm gonna do it my way, yeah You can't tell me shit Baby, fuck everyone Ik ga geen sorry zeggen, nee Je kunt me geen reet vertellen Baby, fuck everyone Ik ga het op mijn manier doen, ja Je kunt me geen reet vertellen Baby, fuck everyone Ik ga geen sorry zeggen, nee