Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: die krupps Songtekst: alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: die krupps - alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van die krupps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van die krupps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alive .

Origineel

Where's the hand that guided me My cry within me is let me be Crossing the endless seas of pain Fighting against torrential rain It seems pain is the experience in life I'm sorely Tried by affliction in my life I have to master this impossible situation This driving force is my salvation The world in my arms - I'm alive Love is pain, pain is strife In my world - I'm alive And I can't see danger - anymore This driving force sets me in strife That driving force that's in my life Whatever the pain is - I must survive Determination keeps me alive This extreme situation makes me realize - I'm alive It makes me realize it changed my life Hope is the hand that guided me Secured by the hand that set me free.

 

Vertaling

Waar is de hand die me leidde? Mijn schreeuw in mij is laat me zijn De eindeloze zeeën van pijn oversteken Vechtend tegen de stortregen Het lijkt erop dat pijn de ervaring van het leven is Ik ben zwaar Geplaagd door tegenspoed in mijn leven Ik moet deze onmogelijke situatie meester worden Deze drijvende kracht is mijn redding De wereld in mijn armen - ik leef Liefde is pijn, pijn is strijd In mijn wereld - ik leef En ik kan geen gevaar meer zien. Deze drijvende kracht brengt me in strijd Die drijvende kracht die in mijn leven is Wat de pijn ook is, ik moet overleven Vastberadenheid houdt me in leven Deze extreme situatie doet me beseffen - ik leef Het doet me beseffen dat het mijn leven heeft veranderd Hoop is de hand die me geleid heeft Beveiligd door de hand die me bevrijd heeft.