Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: die krupps Songtekst: vortex

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: die krupps - vortex ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vortex? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van die krupps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van die krupps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vortex .

Origineel

you sold your soul to a stranger you confused life with danger you made the wrong decision forever being held in derision from one extrem to another not a moment left to recover it will never let you go forever flowing with the flow your world revolves around me your life's gyrating round me your whole existence's a void I'm gonna suck you in I'm gonna spin you round I'm gonna turn you up I'm gonna spit you out once inside you turn faceless you become part of the vortex it's like an eternal treadmill that never comes to a standstill and it is useless to resist as the pressure will persist it will never let you go forever flowing with the flow your plans dissolve without me you lose your dreams inside me your mind has been destroyed I'm gonna suck you in I'm gonna spin you round I'm gonna turn you up I'm gonna spit you out this is the end of your world everything has been upturned submit yourself to new rules get used to a set of new tools

 

Vertaling

je verkocht je ziel aan een vreemde je verwarde het leven met gevaar je nam de verkeerde beslissing voor altijd bespot worden van de ene extremist naar de andere geen moment over om te herstellen het zal je nooit voor altijd laten gaan meegaan met de stroom je wereld draait om mij je leven draait om mij je hele bestaan is een leegte Ik ga je naar binnen zuigen Ik ga je ronddraaien Ik ga je opvoeren ik spuug je uit eens binnenin word je gezichtsloos word je deel van de draaikolk het is als een eeuwige tredmolen die nooit tot stilstand komt en het is zinloos om je te verzetten want de druk zal aanhouden het zal je nooit voor altijd laten gaan stromend met de stroom je plannen lossen op zonder mij je verliest je dromen in mij je geest is vernietigd Ik ga je naar binnen zuigen Ik ga je ronddraaien Ik ga je opvoeren ik spuug je uit dit is het einde van je wereld alles is omgedraaid onderwerp jezelf aan nieuwe regels raak gewend aan een set nieuwe gereedschappen