Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: die prinzen Songtekst: alles nur geklaut

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: die prinzen - alles nur geklaut ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alles nur geklaut? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van die prinzen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van die prinzen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alles nur geklaut .

Origineel

Ich schreibe einen Hit Die ganze Nation kennt ihn schon Alle singen mit Ganz laut im Chor das geht ins Ohr Keiner kriegt davon genug Alle halten mich für klug Hoffentlich merkt keiner den Betrug Denn das ist alles nur geklaut Das ist alles gar nicht meine Das ist alles nur geklaut Doch das weiß ich nur ganz alleine Das ist alles nur geklaut und gestohlen Nur gezogen und geraubt Entschuldigung das hab ich mir erlaubt Ich bin tierisch reich Ich fahre einen Benz der in der Sonne glänzt Ich hab 'n großen Teich Und davor ein Schloss und ein weißes Ross Ich bin ein großer Held Und ich reise um die Welt Ich werde immer schöner durch mein Geld Doch das ist alles nur geklaut Das ist alles gar nicht meine Das ist alles nur geklaut Doch das weiß ich nur ganz alleine Das ist alles nur geklaut und gestohlen Nur gezogen und geraubt Entschuldigung das hab ich mir erlaubt (Entschuldigung das hab ich mir erlaubt) Ich will dich gern verführen Doch bald schon merke ich Das wird nicht leicht für mich Ich geh mit dir spazieren Und spreche ein Gedicht in dein Gesicht Ich sag ich schrieb es nur für dich Und dann küsst du mich Denn zu meinem Glück weißt du nicht Das ist alles nur geklaut Das ist alles gar nicht meine Das ist alles nur geklaut Doch das weiß ich nur ganz alleine Das ist alles nur geklaut und gestohlen Nur gezogen und geraubt Entschuldigung das hab ich mir erlaubt Entschuldigung das hab ich mir erlaubt Auf deinen Heiligenschein fall ich auch nicht mehr ein Denn auch du hast Gott sei Dank garantiert noch was im Schrank Und das ist alles nur geklaut Das ist alles gar nicht meine Das ist alles nur geklaut Doch das weiß ich nur ganz alleine Das ist alles nur geklaut und gestohlen Nur gezogen und geraubt Wer hat dir das erlaubt? Wer hat dir das erlaubt?

 

Vertaling

Ik schrijf een hit lied De hele natie weet het al Iedereen zingt Het is catchy, het is catchy, het is catchy, het is catchy Niemand kan er genoeg van krijgen Iedereen denkt dat ik slim ben # Ik hoop dat ze er niet achter komen dat ik een oplichter ben Omdat het allemaal gestolen is Het is niet eens van mij. Het is allemaal gestolen Maar ik ben de enige die weet ♪ Het is allemaal gestolen en beroofd ♪ Het is alleen gestolen en gestolen Sorry dat ik de vrijheid nam Ik ben stinkend rijk. # Ik rij in een Benz die schittert in de zon. Ik heb een grote vijver En daarvoor een kasteel en een wit ros Ik ben een grote held En ik reis de wereld rond Ik word steeds mooier met mijn geld Maar het is allemaal gestolen Het is niet eens van mij. Het is allemaal gestolen Maar ik ben de enige die weet Het is allemaal gestolen en geplunderd ♪ Het is alleen gestolen en gestolen ♪ Sorry dat ik de vrijheid nam (Sorry dat ik zo vrij was) Ik zou je graag verleiden Maar ik zal er snel achterkomen Het zal niet makkelijk voor me zijn Ik neem je mee voor een wandeling En zeg een gedicht in je gezicht Ik zeg dat ik het alleen voor jou geschreven heb. En dan kus je me Want gelukkig voor mij weet je niet Het is allemaal gestolen Het is niet eens van mij. Het is allemaal gestolen Maar ik ben de enige die weet Het is allemaal gestolen en beroofd Het is alleen gestolen en gestolen Sorry dat ik de vrijheid nam Het spijt me dat ik de vrijheid nam Ik zal ook niet vallen voor je halo Want godzijdank heb jij ook iets in je kast En het is allemaal gestolen Het is niet eens van mij. Het is allemaal gestolen Maar ik ben de enige die weet ♪ Het is allemaal gestolen en beroofd ♪ Alles wat ik weet is dat ik stal en stal Wie zei dat je dit kon doen? Wie heeft je toestemming gegeven?