Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diego e gabriel Songtekst: pra esquecer essa mulher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diego e gabriel - pra esquecer essa mulher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra esquecer essa mulher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diego e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diego e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra esquecer essa mulher .

Origineel

Cai a noite é madrugada. E eu aqui sem você. Coração apaixonado. Já não sei o que fazer. Tô ficando quase louco. Com essa tal de paixão. Que machuca que maltrata. As vezes quase me mata. Vou ficar na solidão.... Vou correr lá pro boteco. Que a galera tá esperando. Quero esquecer de você. Meus amigos tão chamando. Já cansei de esperar. Por alguém que não me quer. Vou tomar uma gelada. No meio da mulherada. Pra esquecer essa mulher (bis)

 

Vertaling

De nacht valt bij dageraad. En hier ben ik zonder jou. Hart in de liefde. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik word bijna gek. Met deze zogenaamde passie. Que machuca que maltrata. Soms wordt ik er bijna gek van. Ik zal in eenzaamheid blijven .... Ik ren naar de bar. De mensen wachten op me. Ik wil je vergeten. Mijn vrienden bellen. Ik ben moe van het wachten. Voor iemand die me niet wil. Ik ga een koude halen. In het midden van alle vrouwen. Om deze vrouw te vergeten