Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diesel boy Songtekst: happy street

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diesel boy - happy street ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy street? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diesel boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diesel boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy street .

Origineel

i think i'll go for a walk outside the sun is out it's a beautiful day i = love to feel the wind in my hair and the sun on my face cheap thrills = come easy these days at least that's what i'm told well it sure beats = watching tv and just sitting around growing old can't help but smile = when i'm on happy street big rows of houses and concrete maybe you care = maybe you don't just don't think too much i think i'll go outside for a = walk its a nice day, the sun is shinning the birds chirp and the grass = grows green the clouds above me have a silver lining i think i'll take a = nap underneath my favorite tree sometimes its the simple things in life = that makes me happy i think i'll sleep here all day until the sun goes = down tonight so if you pass me on the street don't wake me up, i'm = alright i wonder if someones out there somewhere shares with me today = the joys of happy street and feeling like a king Submitted by: Mel

 

Vertaling

Ik denk dat ik buiten ga wandelen, de zon is op, het is een mooie dag. hou ervan om de wind in mijn haar te voelen en de zon op mijn gezicht goedkope sensatie. komen gemakkelijk deze dagen althans dat is wat ik te horen krijg Nou het is zeker beter dan = tv kijken en gewoon zitten en oud worden, ik kan het niet helpen, maar glimlachen. Als ik op happy street ben, grote rijen huizen en beton, misschien kan het je wat schelen. Misschien geef je er niet om, maar denk er niet te veel over na. Ik denk dat ik naar buiten ga voor een... het is een mooie dag, de zon schijnt, de vogels tjilpen en het gras = groeit groen de wolken boven mij hebben een zilveren randje ik denk dat ik een dutje ga doen onder mijn favoriete boom. Soms zijn het de simpele dingen in het leven... die me gelukkig maken. Ik denk dat ik hier de hele dag zal slapen tot de zon ondergaat. dus als je me op straat passeert maak me dan niet wakker, ik ben = Oke, ik vraag me af of iemand daar ergens deelt met mij vandaag = de geneugten van happy street en het voelen als een koning Ingediend door: Mel