Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diffie joe Songtekst: i d rather have what we had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diffie joe - i d rather have what we had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i d rather have what we had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diffie joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diffie joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i d rather have what we had .

Origineel

It used to be red wine there in room 3-2-9 Over the river where we weren't well-known Now it's two coffees then off to the office Then back in the driveway and sittin' at home Sneaking around with me Or being tied down with me Which one would you rather have (Be honest) Dying to be with me Or watching TV with me Is this what we wanted so bad I'd rather have what we had We carefully planned it What our hearts demanded No more motel rooms No more cheatin' lies Now we're lookin' at it A neatly wrapped package But open it up and there's no surprise Sneaking around with me Or being tied down with me Which one would you rather have (Be honest) Dying to be with me Or watching TV with me Is this what we wanted so bad I'd rather have what we had

 

Vertaling

Vroeger was het rode wijn daar in kamer 3-2-9 Over de rivier waar we niet bekend waren. Nu is het twee koffie en dan naar kantoor Dan terug op de oprit en thuis zitten Stiekem met me rondhangen Of met mij vastgebonden zijn Welke zou je liever hebben (Wees eerlijk) Sterven om bij mij te zijn Of TV kijken met mij Is dit wat we zo graag wilden Ik heb liever wat wij hadden We hebben het zorgvuldig gepland Wat onze harten eisten Geen motelkamers meer Geen bedrieglijke leugens meer Nu kijken we ernaar Een keurig ingepakt pakketje Maar open het en er is geen verrassing Met mij rondsluipen Of met mij vastgebonden zijn Welke zou je liever hebben (Wees eerlijk) Sterven om bij mij te zijn Of TV kijken met mij Is dit wat we zo graag wilden Ik heb liever wat wij hadden