Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diffie joe Songtekst: wild blue yonder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diffie joe - wild blue yonder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wild blue yonder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diffie joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diffie joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wild blue yonder .

Origineel

There's a place I can go, Where I know I'll always be welcome, Night after night. When your memory comes around, I just take a ride down the road, And look for the light. When I see that old sign flashin', That's when I know I'm on my way. [Chorus] I'm goin' out to the wild blue yonder. Break through this cloud I'm under. Out to the wild blue yonder, And let my mind wander away. Maybe I can find a friend there, Someone who's been where I am, And knows what to do. With a heart that won't stop breakin', And a mind that won't stop takin' me back, To the image of you. Tonight, I know my destination; A place where no one knows your name. [Chorus] You know that jukebox sounds like thunder, When that whiskey pours like rain. [Chorus]

 

Vertaling

Er is een plek waar ik heen kan, waar ik weet dat ik altijd welkom ben, Nacht na nacht. Wanneer je herinnering komt, Ik neem gewoon een ritje op de weg, En zoek naar het licht. Als ik dat oude bord zie knipperen, Dat is wanneer ik weet dat ik op weg ben. [refrein] Ik ga naar de wilde blauwe hemel. Breek door deze wolk waar ik onder zit. Naar de wilde blauwe hemel, En laat mijn gedachten afdwalen. Misschien vind ik daar een vriend, Iemand die is geweest waar ik ben, En weet wat te doen. Met een hart dat niet stopt met breken, En een geest die niet stopt met me mee terug te nemen, Naar het beeld van jou. Vanavond, weet ik mijn bestemming; Een plaats waar niemand je naam kent. [refrein] Je weet dat die jukebox klinkt als donder, Wanneer de whiskey giet als regen. [Chorus]