Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diffuser Songtekst: i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diffuser - i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diffuser! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diffuser en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am .

Origineel

Take what you can when you can Cause the life you have will pass you by I never should have left all my trust in someone Who would leave me hanging by a thread, and watch me as I hung I am faith, I am hate, I am no one but me I am rage, I am shame, I am someone to be Rome is on top of the world But my broken fingers couldn't reach A superhero came through the crowd Preaching how all my darkest visions never had a shadow of a doubt I am faith, I am hate, I am no one but me I am rage, I am shame, I am someone to be Cunning faces seem so different But they all look the same Heaven save us from the shameless choices we have to change And the faces that'll never cry will always stay the same I am faith, I am hate, I am no one but me I am rage, I am shame, I am someone to be

 

Vertaling

Neem wat je kunt als je kunt Omdat het leven dat je hebt aan je voorbij gaat Ik had nooit al mijn vertrouwen in iemand moeten laten Wie zou me aan een draad laten hangen en naar me kijken terwijl ik hing Ik ben geloof, ik ben haat, ik ben niemand anders dan ik Ik ben woede, ik ben schaamte, ik ben iemand om te zijn Rome staat bovenaan de wereld Maar mijn gebroken vingers konden er niet bij Er kwam een ??superheld door de menigte Predikend hoe al mijn donkerste visioenen nooit enige twijfel hebben gehad Ik ben geloof, ik ben haat, ik ben niemand anders dan ik Ik ben woede, ik ben schaamte, ik ben iemand om te zijn Slimme gezichten lijken zo anders Maar ze zien er allemaal hetzelfde uit De hemel redt ons van de schaamteloze keuzes die we moeten veranderen En de gezichten die nooit zullen huilen, blijven altijd hetzelfde Ik ben geloof, ik ben haat, ik ben niemand anders dan ik Ik ben woede, ik ben schaamte, ik ben iemand om te zijn