Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: digital underground Songtekst: body hats pt2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: digital underground - body hats pt2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body hats pt2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van digital underground! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van digital underground en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body hats pt2 .

Origineel

[Money-B] Show me a cat, wouldn't hesitate to skin it Now they're puttin words in it, so now I need a Body-ody Hat For my mouth, (roof! roof! roof!) is the sound Cause the clowns keep doggin me [Saafir] I need a Body-Hat, it'd probably be fat If I could get two-for-one with the poems intended In comes the cream from under the spleen So I scream, I dream (what a nut), ooohwee [Humpty-Hump] Maaan, the heebie-jeebies I see The rhetoric and chatter that I hear I feel like suin, primetime radio It's got my mind and my body in fear Keeps doin me in the ear [Shock G] The TV's trying to gee Shockalock's mind And Shockalock's [???] got a Body-Hat, blind I'm not so I block brainwashed nuts with the bag Like TV on the rag [Shock G] She used exchange the head but now Instead, she just wanna rub me down [Humpty-Hump] But I said no, you gotta wait for the Nose to go Yo, my woody wants to get into the flow [Shock G] But now they just wanna rub em down They used to be quick to lick, the tricks "Protect yourself against FADES: Falsely Acquired Diluted Education Syndrome" [Money B] When it goes down you don't get burnt you get smoked What up, Doc? Murder she wrote was the verdict Heard it ain't safe anymore, sure, jeez Or could it be that I'm the disease locked in my Body-Hat Protected from you or you from me Or us, whatever, birds of a feather together I'm too clever, America ain't with it [Saafir] Gotta get that head up out A wider thing, can I swing, without a doubt Get lubrication, my news station places me in a limbo state Wait, things stay hard, things stay hard, things stay hard My erection decks it with an uppercut Straight to the jaw, watch my pelvis bouncing the butt Squeeze my bosoms (titties), oh yeah But don't put the cock on the chopping block

 

Vertaling

[Money-B] Toon me een kat, ik zou niet aarzelen om hem te villen Nu stoppen ze er woorden in, dus nu heb ik een Body-ody Hat nodig For my mouth, (roof! roof! roof!) is the sound Cause the clowns keep doggin me [Saafir] I need a Body-Hat, it'd probably be fat If I could get two-for-one with the poems intended In comes the cream from under the spleen Dus ik schreeuw, ik droom (wat een gek), ooohwee [Humpty-Hump] Maaan, de heebie-jeebies die ik zie De retoriek en het geklets dat ik hoor I feel like suin, primetime radio It's got my mind and my body in fear Blijft me in het oor doen [Shock G] De TV probeert Shockalock's geest te manipuleren En Shockalock heeft een lichaamshoed, blind. Ik niet, dus ik blokkeer gehersenspoelde noten met de zak Zoals TV op de vod. [Shock G] Ze ruilde vroeger het hoofd, maar nu In plaats daarvan, wil ze me alleen maar masseren [Humpty-Hump] Maar ik zei nee, je moet wachten tot de neus weg is Yo, my woody wants to get into the flow [Shock G] But now they just wanna rub em down Vroeger waren ze snel om te likken, de trucs "Bescherm jezelf tegen FADES: Falsely Acquired Diluted Education Syndrome" [Money B] Als het neergaat, verbrand je niet, je wordt gerookt Wat is er, Doc? Moord die ze schreef was het vonnis Hoorde dat het niet meer veilig is, zeker, jeez Of kan het zijn dat ik de ziekte ben, opgesloten in mijn lichaamshoed? Beschermd tegen jou of jou tegen mij. Of wij, wat dan ook, vogels van een veer samen Ik ben te slim, Amerika kan het niet aan [Saafir] Gotta get that head up out A wider thing, can I swing, without a doubt Krijg smering, mijn nieuwsstation plaatst me in een limbo staat Wacht, dingen blijven hard, dingen blijven hard, dingen blijven hard Mijn erectie decks it with an uppercut Recht op de kaak, kijk hoe mijn bekken de kont stuitert Knijp in mijn borsten, oh ja Maar leg de lul niet op het hakblok